Håndbold

Veteranen Haagen tager en sæson mere og håber på mere succes

Søren Haagen tager endnu en sæson i den bedste danske håndboldrække. TV 2

Søren Haagen tager endnu en tørn hos Ribe-Esbjerg.

Selvom alderen siger 45 år, så er den rutinerede keeper Søren Haagen ikke færdig med håndbold på topniveau endnu.

Heller ikke efter sommerferien.

Ribe-Esbjerg og målmanden er nemlig blevet enige om at forlænge samarbejdet med endnu et år, således er Haagen også at finde i målet i næste sæson. Det oplyser klubben på deres egen hjemmeside.

- Jeg er meget glad for at forlænge min aftale med Ribe-Esbjerg med endnu en sæson og fortsætte i den by, jeg spillede i som ungdomsspiller, lyder det fra Søren Haagen selv.

- Det er et spændende projekt, og jeg håber, at vi i næste sæson vil kunne se en positiv udvikling af holdet, som gør, at vi kan komme lidt højere op i tabellen, hvor det er rigtigt sjovt.

Det er ikke kun den tidligere landsholdskeeper, der er glad for at kunne forlænge håndboldtilværelsen med endnu et år. Den vestjyske håndboldklub er også godt tilfredse med at Haagen også er i truppen i næste sæson.

For selvom alderen er en anelse høj for en professionel håndboldspiller, så har de gode præstationerne fra Haagen ikke manglet.

- Søren har haft en god sæson - uden tvivl. Han har flere gange været kampafgørende, fortæller Ribe-Esbjergs sportschef Sune Agerschou.

- Selvom han efterhånden er godt oppe i årene, så har han med denne sæson nu leveret varen flere sæsoner i træk, både hos os og i andre klubber. Den stabilitet fra hans side håber vi også på, at han kan finde frem i næste sæson, så vi er naturligvis rigtig glade for den nye aftale.

Ribe-Esbjerg og Søren Haagen missede lige akkurat slutspillet på sidste spilledag i denne sæson.