Håndbold

Anne Mette Hansen overrasket over, at hun fik flest stemmer på årets hold

Anne Mette Hansen har svært ved ikke at smile efter sidste weekend, hvor hun både vandt Champions League og fik flest stemmer på årets hold.

- Det var da en super weekend, lyder det efterfulgt af et mildt grin.

Den danske landsholdsspiller Anne Mette Hansens sidste weekend forløb på en måde, hun ikke lige glemmer med det samme. Den 24-årige Györ-spiller vandt nemlig Champions League med sin klub for andet år i træk.

Jeg blev overrasket over det, da jeg ikke troede, at jeg ville få flest stemmer

Anne Mette Hansen

- Det er fantastisk, og det er det, vi går efter i Champions League. Det er helt faktisk at få lov til at stå med trofæet igen. Det er ikke alle, der oplever det i karrieren, og nu har jeg gjort det to år i træk. Så jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige, siger Anne Mette Hansen til TV 2 SPORT.

- Trofæet giver motivation til at fortsætte. Lige nu skal vi fejre det, og så må vi se, når sæsonen starter igen, om vi skal gå efter det igen. Men jeg synes kun, at det giver mere blod på tanden. Det er det, der gør det hele værd – alle de sure træninger og alle de andre ting. Det bliver fuldstændig ligegyldigt, når man løfter det trofæ.

- En stor hæder

Men den gode weekend stoppede ikke der. Om fredagen var hun nemlig på årets hold i samme turnering, hvor hun endda havde flest stemmer af alle.

- Det er da klart, at det er en hæder. Jeg blev overrasket over det, da jeg ikke troede, at jeg ville få flest stemmer. Men det beviser bare, at det går i den rigtige retning, og at det betaler sig at arbejde hårdt.

- Der er mange andre spillere, der har gjort det rigtig godt i år, så jeg havde ikke lige regnet med det. Det er jo toppen af poppen, der mødes, og det er helt fantastisk at være en del af, siger Anne Mette Hansen.

Anne Mette Hansen runder af med at fortælle, at de nu har en træning, inden sidste kamp i den ungarske liga spilles fredag. Derefter skal det hele fejres.

Årets hold i Champions League:

  • Målvogter: Katrine Lunde (Vipers Kristiansand) – 6206 stemmer
  • Venstre fløj: Manon Houette (Metz) – 8693 stemmer
  • Venstre back: Anne Mette Hansen (Györ) – 10.787 stemmer
  • Playmaker: Stine Oftedal (Györ) – 7667 stemmer
  • Stregspiller: Crina Pintea (Györ) – 9121 stemmer
  • Højre back: Anna Vyakhireva (Rostov-Don) – 7568 stemmer
  • Højre fløj: Jovanka Radicevic (CSM Bucuresti) – 8017 stemmer
  • Forsvarsspiller: Eduarda Amorim (Györ) – 9936 stemmer
  • Unge spiller: Noemi Hafra (FTC-Rail Cargo Hungaria) – 6706 stemmer
  • Træner: Emmanuel Mayonnade (Metz) – 5816 stemmer