Håndbold

Skanderborg fulgte DM-skæbne på storskærm: - Det var modbydeligt

Takket være en storskærm kunne Skanderborg-spillerne følge med i de sidste minutter af BSV's opgør, som endte med at sende dem på uønsket sommerferie.

Skanderborg Håndbold gjorde onsdag aften, hvad de skulle for at komme i semifinalen i herrernes håndboldliga, da de slog rivalerne fra Århus Håndbold i den sidste slutspilskamp.

Men skulle drømmen om en semifinale gå i opfyldelse, krævede det hjælp fra GOG, der skulle besejre BSV. Afgørelsen på den kamp kunne de håbefulde Skanderborg-spillere følge på livescore fra en storskærm på hjemmebanen.

- Det var nervepirrende og svært at fejre vores egen sejr, fordi man var afhængig af et andet resultat, fortalte målmand Bertram Obling til TV 2 SPORT og fik opbakning af holdkammeraten Morten Balling.

- Det var en mærkelig og modbydelig oplevelse. Jeg kunne slet ikke være i mig selv, lød det fra Morten Balling.

Men de afgørende marginaler havde Skanderborg-spillerne ikke på deres side. Det sidste blik, de kastede op på storskærmen, viste BSV-sejr.

Midtjyderne vandt 29-28, tog den sidste semifinalebillet og efterlod Skanderborg-spillerne med en tung fornemmelse.

- Der var lidt tomt. Det var meget mærkeligt - særligt fordi vi ikke så den på tv. Så det var lidt svært at forholde sig til, forklarede en skuffet Cornelius Kragh til TV 2 SPORT.

- Vi gjorde, hvad vi skulle. Men det er da stadig frustrerende at sidde og kigge på, at BSV vinder med én. Det er en skør følelse, indrømmede Morten Balling.

Bertram Obling ærgrer sig over den BSV-scoring, der ender med at sende Skanderbog på sommerferie.

Historisk god Skanderborg-sæson

Men selvom de grønblusede havde håbet på, at deres sæson skulle fortsætte lidt endnu, gør et historisk godt år med pokalfinale det noget lettere at sluge skuffelsen.

- Jeg er møghamrende stolt af den sæson, vi har leveret i år. Vi har indfriet forventninger ti gange, fortalte Bertram Obling til TV 2 SPORT.

- Det havde været rigtig stort at spille en semifinale. Men det har været den bedste sæson i historien, kom det fra Cornelius Kragh.

Men intet er jo som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget.

31-årige Morten Balling kunne i hvert fald godt finde én positiv ting ved ikke at skulle spille DM-semifinale.

- Lige nu er det en tung følelse. Men nu kan vi jo heldigvis komme på bødekassetur. Det må vi tage som trøstepræmie.

Hvor turen går hen, beretter historien ikke noget om. Men Skanderborg-spillerne kan fra ferien følge med i de to semifinaler, som står mellem Aalborg-BSV og GOG-Skjern.