Håndbold

Sandra Toft fik ildebefindende i DM-finale

Esbjerg-målvogteren fik det dårligt i finalen mod Herning-Ikast, men er frisk igen.

Sandra Toft har det godt igen.

Det fortæller Esbjerg-lejren til TV 2 SPORT.

Det så ellers uhyggeligt ud, da målvogteren med få minutter tilbage af årets første DM-finale lå stille på halgulvet og senere måtte have hjælp til at forlade banen.

Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen så da også bekymret ud, da han løb på banen for at tilse sin spiller. Men der er ikke noget at bekymre sig om, har den medicinske stab efterfølgende fastslået. Sandra Toft fik et ildebefindende.

- Både læge og fysioterapeuter var meget rolige omkring det og sagde, at vi bare lige skulle have hende til at trække vejret igen, fortæller Jesper Jensen til TV 2 SPORT.

Sandra Toft var imidlertid ikke frisk nok til at stille op til interview efter kampen, men der bør ikke være noget til hinder for, at hun spiller den anden DM-finale.

Dermed kan Esbjerg-lejren glæde sig over, at de vandt første opgør med 28-20 og derfor har en matchbold i hånden før mødet i Herning-Ikast på tirsdag.

Du kan se den anden og potentielt afgørende DM-semifinale på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY på tirsdag med studie fra klokken 19.00.

Team Esbjerg sikrede sejren i første DM-finale med cifrene 28-20. undervejs fik Herning-Ikasts Sarah Iversen rødt kort, og Esbjergs målvogter Sandra Toft skulle pludseligt have hjælp til at forlade banen. Video: Louise Lind