Håndbold

Jørgensen forlænger makkerskab med Klavs Bruun

Lars Jørgensen fortsætter som assistenttræner for damelandsholdet i håndbold til maj 2021.

Damelandsholdet kan se frem til yderligere to år med Jørgensen og Jørgensen som trænerduo.

Den tidligere forsvarsprofil Lars Jørgensen har forlænget sin aftale med Dansk Håndbold Forbund, så han skal være assisterende landstræner til slutningen af maj 2021. Det betyder, at hans kontrakt får samme slutdato som landstræner Klavs Bruun Jørgensens.

De to har arbejdet sammen, siden Søren Herskind indstillede trænerkarrieren for at fokusere på sin virksomhed i maj 2017.

- Lars sprang direkte som aktiv spiller til rollen som assistent på kvindelandsholdet, og der må vi bare sige, at vi ramte helt rigtigt. Foruden at være yderst kompetent er Lars også et utroligt behageligt menneske at arbejde sammen med, hvilket har gjort ham meget vellidt i spillertruppen, siger sportschef i DHF Morten Henriksen i en pressemeddelelse.

Efter kontraktforlængelsen står det klart, at Lars Jørgensen skal fortsætte det arbejde, han har taget hul på med udviklingstruppen i DHF. Derudover skal han også stadig arbejde med ungdoms- og talentsystemet i forbundet.

- Jeg var ikke i tvivl om, at jeg meget gerne ville fortsætte arbejdet med de meget dygtige piger og den lige så dygtige stab omkring holdet. Det er virkelig lærerigt for mig at arbejde med såvel landsholdet som udviklingsprojektet lige under, så jeg er meget glad for det fortsatte samarbejde, siger Lars Jørgensen i samme pressemeddelelse.

De næste opgaver som assisterende landstræner bliver VM-kvalifikationskampene mod Schweiz den 1. og 5. juni.