Håndbold

Landsholdsspiller rasende efter nederlag i DM-finale

Herning-Ikasts landsholdsspiller Sarah Iversen kunne næsten ikke være i sig selv efter nederlaget på 19-20 til Team Esbjerg i den anden DM-finale.

Team Esbjerg-spillerne stormede ind på banen og jublede højlydt. De havde netop vundet 20-19 over Herning-Ikast i den anden DM-finale og kunne derfor kalde sig danmarksmestre.

På den anden side stod Herning-Ikasts Sarah Iversen, som var alt andet end tilfreds med udsigten til en sølvmedalje.

- Det er sgu en latterlig følelse, jeg står med nu. Vi havde muligheden for at få den guldmedalje med en kamp mere, og så er to mål… Det er så pisseåndssvagt altså. Jeg er rasende, siger landsholdsstregspilleren til TV 2 SPORT.

Hjemmeholdet havde muligheden for at lave flere mål en 19, men den ene afbrænder efter den anden blev billedet på Herning-Ikasts anden DM-finale.

Sarah Iversens landsholdskollega i Esbjerg-målet, Sandra Toft, stod nemlig en fremragende kamp med mange redninger fra åbne skudmuligheder. Hun endte med en redningsprocent på 47.

- Jeg synes, vi brænder latterligt mange dumme skud. Altså helt sindssygt. Det er kæmpe chancer fra alle positioner. Det er fucking til grin i en finale – undskyld sproget, siger hun og uddyber:

- Jeg synes, at Sandra er pissegod, men nogle chancer skal vi også skulle score på.

Selv scorede Sarah Iversen et enkelt mål på tre afslutninger.

Herning-Ikast-træner bad spillerne tænke tilbage på hele sæsonen

Hendes træner, Kristian Kristensen, var også ærgerlig over nederlaget, men kunne samtidig se tilbage på en sæson, hvor de imponerede ved at nå DM-finalen.

Det bad han også sine spillere om at tænke over, da han talte til dem i omklædningsrummet efter nederlaget.

- Når man bruger en hel sæson og lægger så meget energi i tingene og spiller sig i en finale, så gør det rigtig ondt ikke at gå hele vejen. Så lige nu skal vi ranke vores rygge og løfte hovederne hurtigst muligt, for det, vi har leveret i år, har været rigtig fint, siger Herning-Ikast-træneren.

Kristian Kristensen stod i spidsen for Herning-Ikast for sidste gang tirsdag aften, mens Sarah Iversen har kontrakt med midtjyderne i endnu to år.

Team Esbjerg vandt 20-19 over Herning-Ikast i den anden DM-finale. Video: Kasper Damgaard Kristensen