Håndbold

GOG-målmand fejrede stor redning med æresrunde midt i semifinale

GOG-målmanden Frank Mikkelsen var i hopla, da fynboerne vandt den første DM-semifinale mod Skjern.

Hvis ikke Gudme-hallen allerede kogte få minutter før tid i den første DM-semifinale mellem GOG og Skjern onsdag aften, fik Frank Mikkelsen den til det.

Ved stillingen 26-23 til hjemmeholdet leverede målmanden en pragtredning på et helt frit skud fra Bjarte Myrhol, og så blev målfeltet ganske enkelt for småt for den storspillede Mikkelsen, der bærer kælenavnet 'TV-Frank'.

GOG-målmanden satte i jubelløb ude langs med tilskuerpladserne, og først ved midterlinjen vendte han om og jublede hele vejen tilbage mellem stængerne.

- Det er glæde og eufori. Det er det her, vi spiller for, og stemningen i dag var også helt euforisk. Jeg tror, jeg er den, der har løbet mest i dag, lød det grinede fra Frank Mikkelsen efter kampen, som hjemmeholdet vandt med 28-25.

- Hvem elsker ikke at tage bolde, når man kommer ind og står på mål. Emil Nielsen (Skjerns målmand, red.) var jo også en mur til at starte med og glædede sig nok også, men jeg viser det bare på en anden måde, end andre gør.

Frank Mikkelsen sluttede kampen med en redningsprocent på 42, efter han tog over for Ole Erevik, der slet ikke fik reddet et skud på syv forsøg.

Derfor var 'TV-Frank' også en af hovedårsagerne til, at GOG formåede at vende 10-15 i starten af anden halvleg til en komfortabel sejr på tre overskydende mål.

GOG og Skjern mødes i den anden DM-semifinale på søndag i Skjern, og hvis fynboerne undgår et nederlag, skal klubben spille DM-finale for første gang i 11 år.

Se højdepunkterne fra kampen her:

GOG vandt 28-25 i den første DM-semifinale på hjemmebane over Skjern. Video: Malthe Henriksen