- Det var det, vi sigtede efter, siger Møllgaard om 'stor' finaleplads

Aalborg Håndbold er klar til DM-finalen efter sejr på to mål over BSV.

Aalborg Håndbold er som det første hold klar til DM-finalen i herrernes håndboldliga, efter nordjyderne slog BSV med 34-32 i de to holds anden semifinale, der bedst kan beskrives som en rigtig herrefight.

Efter en sejr i første kamp mellem de to klubber tidligere på ugen, kunne Aalborg ellers nøjes med uafgjort, men nøjagtig som i det første møde løb aalborgenserne med sejren og kunne altså til sidst juble over en plads i finalen, som de sidst var i tilbage i 2017.

- Det er stort. Det er det, vi bruger ni måneder på om året og sigter efter, fortalte Aalborg-profilen Henrik Møllgaard til TV 2 SPORT efter finalepladsen var en realitet.

- Vi ville gerne have lukket kampen noget noget før, men det blev lidt tæt. Det er bare sjovere, når det er tæt. Ej, spøg til side. Vi fik, hvad vi kom efter, nu har vi en uge til at forberede os på den første finalekamp.

Det så ellers længe ud til, at der ikke skulle blive nogen spænding om udfaldet af opgøret overhovedet, da Aalborg undervejs i anden halvleg førte med seks og virkede i total kontrol.

Men en lang scoringspause udnyttede BSV til at komme tilbage i opgøret og bringe sig foran. Da tingene skulle afgøres måtte midtjyderne alligevel se sig slået af Aalborg og cheftræner Stefan Madsen, der nu kan forberede sig på en DM-finale.

- Vi er så glade og stolte over det her. At vi på den måde står i mod det her pres, det er en fornøjelse. Vi spiller i perioder meget disciplineret og uden fejl. Det er dejligt. Jeg er meget stolt, fortalte Aalborg-træneren til TV 2 SPORT efter kampen.

Der var stor glæde hos Aalborg-spillerne efter den anden semifinalesejr over BSV.
Der var stor glæde hos Aalborg-spillerne efter den anden semifinalesejr over BSV. Foto: TV 2 SPORT

Ligeglad med finalemodstander

Aalborg Håndbold har gang i en eminent sæson, hvor nordjyderne indtil videre har ryddet det danske håndboldbord med sejr i pokalturneringen og i ligaens grundspil.

Men det stiller de nordjyske spillere sig ikke tilfredse med.

De har mod og sult på mere succes i DM-finalen, og i det nordjyske er de ret ligeglade med, hvem de skal møde.

- Nu kan vi bruge en uge på at forberede os, så må vi se, om det bliver GOG eller Skjern. Jeg er egentlig ligeglad. Skjern har vi slået før, men GOG har vi ikke slået endnu i denne sæson. Det kunne da være meget sjovt, fortæller Henrik Møllgaard til TV 2 SPORT.

Finalemodstanderen til Aalborg bliver fundet på torsdag, når GOG og Skjern mødes i Gudme til den tredje og afgørende semifinalekamp. Og Henrik Møllgaard er ikke den eneste Aalborg-spiller, der ikke bekymrer sig om, hvorvidt modstanderen bliver gul eller grøn i finalen.

- Det er jeg sku' ligeglad med. Vi har to kampe på hjemmebane, hvis der bliver behov for det, og jeg tror ikke, der er nogen, der slår os deroppe lige nu, lød det fra en selvsikker René Antonsen til TV 2 SPORT.