- En semifinale, når den er bedst, siger lettet Skjern-profil

De forsvarende danske mestre fra Skjern holder liv i håbet om en ny DM-finale efter en snæver sejr over GOG.

Der skal en tredje semifinale til mellem GOG og Skjern for at afgøre, hvem af de to klubber, der skal i dette års DM-finale.

Søndag eftermiddag tog de forsvarende mestre fra Skjern nemlig en påkrævet sejr på 31-30 i en hæsblæsende afslutning, der sikrer dem en 'vind-eller-forsvind-kamp' på sydfyn i næste uge.

- Jeg skal lige have luft. Hold kæft en vild afslutning, lød den første reaktion fra den lettede Skjern-profil Thomas Mogensen.

Det var dog ikke kun afslutningen på kampen, der var i den vilde afdeling. Generelt leverede de to mandskaber en utrolig velspillet og tæt kamp, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt var foran med mere end to mål.

Og selv da haluret stod på de 60 minutter, var kampen stadig ikke afgjort. GOG's Lasse Møller havde chancen for at sende fynboerne i finalen på et frikast efter tid, men stolpen stod i vejen for den flotte afslutning og sikrede Skjern den livgivende sejr.

- Det var jo en semifinale, når de er bedst. Den blev trukket ud til det allersidste. Vi vidste, uafgjort ikke var nok, og nu er vi klar til en alt eller intet kamp i GOG, fortalte Thomas Mogensen til TV 2 SPORT efter kampen.

Stillingen stod 31-30 til Skjern, da Lasse Møller fik frikast i sidste sekund. Video: Louise Lind

Også Skjern-fløjen Anders Eggert var efter opgøret godt tilfreds med at holde liv i finaledrømmen.

- Det havde været lige fortjent, hvem end der vandt i dag. Det var en vild kamp. Jeg synes, det har været to fede kampe. Og nu får begge hold en chance til. Jeg synes, vi har været helt med i de her to semifinaler, lød det fra rutinerede Eggert.

- Skjern kommer til at sove godt

Den samme begejstring skulle man dog lede længe efter i GOG-lejren, der med fem minutter igen af kampen og en føring havde alle muligheder for at ordne sagerne selv.

Men nu må holdet i stedet forberede sig på en ny duel med de jyske rivaler i kampen om en finaleplads.

- Jeg har én tanke, og det er, at vi skal møde dem igen. Vi skulle have vundet i dag. Jeg tror, de kommer til at sove rigtig godt. Vi må hjem og finde ud af, hvordan vi slår dem på hjemmebane, fortalte en tydeligt skuffet Lasse Møller til TV 2 SPORT.

Den kamp spilles på torsdag i Gudme.

I den anden DM-semifinale mødes BSV og Aalborg. Her er det sidstnævnte, der står med matchbold. Nordjyderne kan nemlig nøjes med uafgjort, efter de sikkert vandt de to holds første semifinale tidligere på ugen.