Håndbold

Tidligere ligatopscorer skal udfylde tomt hul i Odense

Den svenske landsholdsspiller Nathalie Hagman skifter fra CSM Bucuresti til Odense Håndbold i næste sæson.

Odense Håndbold fortsætter oprustningen til næste sæson.

Den fynske klub har netop annonceret, 27-årige Nathalie Hagman kommer til klubben på en etårig kontrakt.

Den svenske profil, der både kan spille på højre fløj og back, ser frem til at trække den orange trøje over hovedet.

- Jeg glæder mig vildt meget til at blive en del af Odense Håndbold og vende tilbage tilden danske liga. Odense Håndbold er et godt hold med mange landsholdsspillere, og jeg håber, at vi i næste sæson kan blive danske mestre, siger hun i en pressemeddelelse.

En alsidig spiller

Nathalie Hagman er en fast del af det svenske landshold, og ved EM i december 2018 satte hun svensk rekord for flest scorede mål i en landskamp.

I kampen mod Rusland sendte hun bolden i netmaskerne hele 17 gange på 18 forsøg. Sammen med det svenske landshold har Nathalie Hagman vundet både en EM-bronze- og sølvmedalje.

Lyn-analyse

Jeg var sikker på, der ville ske noget i Odense. Nedturen for Odense var tydelig på højre back med både Maja Jacobsen (graviditet) og Mette Tranborg (langtidsskadet) ude. De har virkelig manglet en spiller på den plads. Det kostede dem en finaleplads.

Når Hagman er bedst, er hun rasende god og bliver et kæmpe plus for Odense. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at hun er en humørspiller. Derfor bliver det spændende at se, hvad det kan blive til for hende i Odense.

Derfor glæder det også den administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, at holdet har skrevet under med en så stor profil.

- Vi er meget glade for at skrivekontrakt med Nathalie, og vi glæder os til at byde hende velkommen her i Odense. Hun er en dygtig spiller, som kommer med god international erfaring, og det betyder meget for vores hold. Hun kan spille på flere positioner – både højre back og højre fløj - men vores intention er, at hun skal bruges i bagkæden på højre back-positionen.

27-årige Nathalie Hagman kommer fra CSM Bucuresti, der vandt Women’s EHF Champions League i sæsonen 2015/2016.

Den svenske profil har også tidligere optrådt i den danske liga, da hun spillede for Nykøbing Falster og TTH Holstebro.

Her var hun garant for mange mål. I 2016 blev hun topscorer i den danske liga for TTH Holstebro.