Håndbold

- Det har været en skuffende sæson, konkluderer Eggert

Skjern missede torsdag muligheden for at vinde et trofæ i denne sæson. Anders Eggert er ikke tilfreds med resultaterne.

Lige ved og næsten er ikke godt nok i Skjern Håndbold.

Det konkluderer Anders Eggert efter klubbens semifinalenederlag til GOG. Torsdag satte Skjern en seksmålsføring over styr i den tredje DM-semifinale, og dermed må sidste sæsons mesterhold gå på sommerferie uden en eneste titel.

- Det har været en skuffende sæson. Det har været rigtig meget lige ved og næsten, og den her ene kamp afgjorde, om det var en skuffende eller en godkendt sæson. Vi spillede om Super Cup, om Champions League og selvfølgelig muligheden for at vinde DM. Der var alt på spil, siger Anders Eggert, inden han gennemgår sæsonens op- og nedture.

- Jeg synes, vi spillede fint i Champions League. Det er næsten der, vi har gjort det bedst, men vi endte alligevel med at blive nummer otte ud af otte.

- I pokalturneringen var vi okay tilfredse, indtil vi tabte kæmpestort til Tvis. Og i Super Cuppen startede vi sæsonen dårligt ud med at tabe. Det har været mange ting, der sammenlagt har gjort, at det ikke er godkendt.

Skjern får dog mulighed for at gå på sommerferie med et sæt DM-bronzemedaljer om halsen, hvis det lykkes klubben at besejre BSV over tre kampe.

Den første bronzekamp spilles søndag den 2. juni. Kampen vises på TV 2 SPORT – se sendeplanen her.