Håndbold

- Det må ikke lade sig gøre, siger ekstremt skuffet Barcelona-dansker

Barcelona kommer ikke til at spille om Champions League-trofæet i år. Holdet førte ellers stort i semifinalen mod Vardar.

Barcelona vandt første halvleg med hele 16-9, men holdet tabte alligevel Champions League-semifinalen mod Vardar med 29-27.

Det efterlader klubbens danskere med en slem skuffelse.

- Jeg er skuffet over vores og min indsats. At vi smider ni mål i anden halvleg, det må simpelthen ikke lade sig gøre. Det er bare ikke godt nok, siger målmand Kevin Møller til TV 2 SPORT.

Samme følelse står venstrebacken Lasse Andersson med.

- Det er noget lort. Det var det, vi havde kæmpet for hele sæsonen. Og så ved jeg ikke, hvad der sker. Vi brænder rigtig meget, og vi er uheldige med mange kendelser, synes jeg.

Kendelser ødelagde det for Barcelona

Efter 40 af kampens 60 minutter var Barcelona foran med 22-15. Derfra begyndte det at gå galt for holdet, der ud over Møller og Andersson også tæller Casper U. Mortensen. Han er dog skadet, og derfor var han ikke med i semifinalen.

Ligesom Lasse Andersson, der brændte alle sine fire afslutninger, peger Kevin Møller på et par dommerkendelser som den afgørende faktor. Han fastslår dog, at det ikke er dommernes skyld, at Barcelona må nøjes med at spille om tredjepladsen søndag eftermiddag.

- Vi får nogle få kendelser imod os, og det frustrerer os mere, end det burde gøre. Vi har for meget fokus på dommerne i stedet for bare at kæmpe videre. Vi bliver lidt passive i forsvaret, fordi vi bliver bange for at få udvisninger. Men det er 100 procent vores egen skyld.

Søndag eftermiddag skal Barcelona møde Vive Kielce i kampen om tredje- og fjerdepladsen. Vardar og Veszprem, der har René Toft med på tribunen på grund af en skade, spiller om Champions League-trofæet.