Aalborg-direktør tog pusten fra modstander med rørende hyldest

Jan Larsen overraskede Ole Erevik, inden Aalborg og GOG spillede den første DM-finale.

GOG-målmanden Ole Erevik måtte opgive at holde sig oprejst, da han indså, hvad Aalborgs direktør var i gang med inden den første DM-finale.

Erevik satte sig endda kortvarigt på hug, før han ved talens afslutning gned sig i øjnene og gav Jan Larsen et kæmpestort knus.

Og den reaktion er der ikke så meget at sige til. GOG-keeperen blev nemlig hyldet af både Aalborg-direktøren og et stående publikum inden karrierens potentielt næstsidste kamp.

- Det er en spiller, som har betydet ufatteligt meget for Aalborg Håndbold. Han har om nogen været med til at skabe den vindermentalitet, der er i klubben den dag i dag.

- Han var med til at vinde DM i 2013. Han har spillet på de største scener i Tyskland og Frankrig, og nu slutter han karrieren af i GOG. Han er med i Aalborg Håndbolds Hall of Fame. En fantastisk spiller og et fantastisk menneske.

- Ole Erevik, tak for kampen!

Den norske målmand, der også har spillet for KIF Kolding, indstiller karrieren efter denne sæson. Derfor kan kampen i Aalborg være hans næstsidste, hvis finaleserien afgøres over to opgør.

Ole Erevik

2000–2004: Viking Stavanger 

2004–2005: Ademar Leon

2005–2007: Bidasoa 

2007–2008: Magdeburg 

2008–2011: KIF Kolding

2011–2015: Aalborg Håndbold

2015–2017: Pays d'Aix

2017–2019: GOG

Det norske landshold: 2001–2017

Den første finalekamp 33-30 til GOG. Det betyder, at Erevik kan indstille karrieren med et Danmarksmesterskab på hjemmebane, hvis GOG vinder returkampen eller spiller uafgjort.

- Jeg har en lille drøm om at stoppe min karriere med guld, så det gjorde ikke noget, vi vandt i dag, siger Ole Erevik til TV 2 SPORT, inden han fortalte om den overraskende optakt til kampen.

- Så skulle jeg også prøve det, at tude på fjernsyn. Det gjorde godt helt inderst, der hvor følelserne tydeligvis holder til. Aalborg, både som klub og by, betyder vanvittigt for mig og hele min familie. Det var her, min kone og jeg flyttede sammen. Det var her, vi blev gift og fik vores første barn. Og så har vi mange gode minder og venner heroppe. Det varmede et gammelt hjerte, da direktøren tog mikrofonen.

Ole Erevik blev hyldet inden den første DM-finale mellem Aalborg og GOG.

DM-finalerne vises direkte på TV 2 og TV 2 SPORT. Se sendeplanen her.