Håndbold

Læger vil amputere Markussens lilletå

Nikolaj Markussens tåproblemer er fortsat så store, at han måske skal have amputeret sin lilletå for at blive helt klar til at spille håndbold igen.

Når Nikolaj Markussen vender tilbage på banen, kan det blive med en tå mindre end normalt.

Den skade i den ene lilletå, der har voldt BSV-profilen store problemer siden januar - og som han er blevet opereret for - driller nemlig stadig i en sådan grad, at lægerne overvejer at amputere den.

Det skriver Midtjyllands Avis.

- Vi undersøger alle muligheder lige nu, men det bliver ikke en operation igen. Det blive nærmere en amputation af tåen. Det er der, vi er lige nu, siger Nikolaj Markussen.

Den høje bagspiller fortæller, at han håber på en snarlig afklaring, men at der ikke er truffet en endelig beslutning, fordi lægerne endnu ikke ved, om det vil hjælpe af amputere tåen.

Markussen har dog forberedt sig på, at det kan blive en realitet.

-Det var lidt af et chok, men efter jeg har vænnet mig til tanken, er det mest det kosmetiske, der fylder. Hvis det kan få mig til at spille, må det være sådan. Det skulle ikke genere mig, hvis den bliver amputeret, siger Nikolaj Markussen.

Skaden opstod den 6. januar i en testkamp mod Ungarn forud for VM, men alligevel deltog Markussen i slutrunden og kom også på banen i VM-finalen.

Det førte efterfølgende til en del kritik af Dansk Håndbold Forbund, som Bjerringbro-Silkeborg kritiserede for ikke at have håndteret situationen omkring skaden godt nok.