Håndbold

Møllgaard sender guldet til Aalborg: - GOG får ikke chancen igen

Henrik Møllgaard var fuld af selvtillid efter Aalborgs sejr i den anden DM-finale mod GOG.

Aalborg Håndbold og GOG skal mødes i en tredje finalekamp.

Det står klart, efter Aalborg med en scoring fire sekunder før tid sikrede sig en udesejr på 32-31 i den anden DM-finale torsdag aften, så de nu kan afgøre DM-duellen i en afgørende kamp på hjemmebane på søndag.

Og det er Henrik Møllgaard slet ikke i tvivl om, at Aalborg-mandskabet gør.

- Det her var GOG's chance, og de får ikke chancen igen. Nu har de spillet hjemmebanefordelen væk. Vi vinder på søndag, lød det kontant efter kampen fra den rutinerede profil.

Efter sit comeback til dansk håndbold i sommer nød Møllgaard dog at få chancen for at spille en finalekamp i Gudme.

- Det er sjovt. Jeg havde glemt, hvor varmt det bliver i GOG. De sidder tæt, og der var virkelig knald på. Jeg kan godt unde dem det helt store, men det bliver bare ikke i år, siger han.

Henrik Møllgaard viste selv vejen for nordjyderne i torsdags kamp, da han med otte scoringer blev kampens topscorer sammen med Lasse Møller fra GOG.

Fynboerne dominerede store dele af anden halvleg, og selvom det længe lugtede af fynsk guld, bevarede ålborgenserne altså roen til sidst.

- Det er fantastisk. Vi er kede af, at vi smed den første kamp på hjemmebane. GOG var lidt mere under pres i dag, og det kunne vi godt mærke. De ramte ikke det samme niveau. Vi var taktisk bedre end dem i dag, og jeg glæder mig til at se, hvad vi finder på på søndag, siger Møllgaard.

Den tredje DM-finale spilles i Aalborg klokken 16.00.