Håndbold

Det var det eneste, der ikke måtte ske, erkender GOG-målmand

GOG var torsdag aften få sekunder fra at blive dansk mester. Guldfesten blev dog spoleret af et Aalborgmål.

Frank Mikkelsen er en ærgerlig mand, efter GOG lige nøjagtig ikke blev dansk mester på hjemmebane.

- Til sidst er det alt eller intet. Vi snakkede om, at en hurtig stregafslutning var det eneste, de ikke skulle have. Det var så det, de fik, siger Frank Mikkelsen til TV 2 SPORT.

Magnus Saugstrups scoring til 32-31 betyder, at DM-finalen skal afgøres i en tredje kamp i Aalborg. Her kan GOG gøre klogt i at forberede sig på Aalborgs overtalsspil, mener TV 2 SPORTs håndboldekspert Claus Møller Jakobsen.

- Aalborg havde i langt højere grad succes med syv-mod-seks-spillet. Det gør det alt andet lige vanskeligere at dække op, når de spiller med to stregspillere. Så for GOG er der selvfølgelig en stor opgave i at gå hjem og forberede sig på syv-mod-seks, siger Claus Møller Jakobsen, inden GOG-træner Nicolej Krickau anerkender nordjydernes succes med at skifte målmanden ud med en ekstra markspiller.

- Det er præcis derfor, jeg krediterer Aalborg. De har ikke spillet det på den måde i 100 år. Og vi har selvfølgelig vores værktøjer, men vi har lykkes godt i seks-nul-forsvaret, så vi troede på, vi kunne stå distancen, lyder det fra Nicolej Krickau.

Det kunne GOG som bekendt kun næsten. Derfor er skuffelsen blandt fynboerne til at få øje på.

- Vi taber lidt til os selv, siger Niclas Kirkeløkke og uddyber:

- Vi brænder helt vildt meget, og vi får aldrig lukket ordentligt ned for deres strege. Det er en ting, vi godt ved, de spiller på. Derfor er det skuffende, vi ikke er bedre til at lukke det ned, siger højrebacken til TV 2 SPORT.

Den tredje og afgørende DM-finale spilles i Aalborg, fordi Aalborg vandt grundspillet. Kampen spilles den 9. juni, og den vises på TV 2. Se sendeplanen her.