Håndbold

Møller og Kirkeløkkes samarbejde er slut: - Det skærer i hjertet

Lasse Møller mener ikke, at der fandtes en bedre duo i ligaen end ham og Niclas Kirkeløkke, og han savner allerede sin nu tidligere holdkammerat.

Lasse Møller og Niclas Kirkeløkke er ikke længere holdkammerater i GOG.

Finalenederlaget i Aalborg søndag eftermiddag var nemlig Kirkeløkkes sidste for fynboerne før sit skifte til den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen.

Det er først nu, at det rigtigt går op for mig, at det her var den sidste kamp

Niclas Kirkeløkke

Lasse Møller indrømmer, at han allerede inden finalen kunne mærke savnet til sin gode ven og holdkammerat dukke frem.

- Det har jeg gjort i nogle måneder nu. Han er jo en af mine rigtig nære venner - også uden for banen. Så det skærer i hjertet at sige farvel til sådan en ven, men det jo en del af spillet, siger Lasse Møller.

I denne sæson har skader til begge spillere begrænset tiden sammen på banen, men særligt i starten af sæsonen og i slutspillet viste parret ifølge 22-årige Møller, at de kan noget specielt.

- Når vi spiller sammen og klikker, føler jeg ikke, at der findes en bedre duo i den danske liga. Jeg er rigtig stolt af Niclas og er kun glad for, at han tager et stort skridt videre i sin karriere, siger han.

- Det er rigtig mærkeligt

Niclas Kirkeløkkes klubskifte blev officielt i november sidste år, men det har ikke rigtig fyldt noget hos højrebacken, før han stod med sin DM-sølvmedalje i hånden søndag eftermiddag.

- Det er først nu, at det rigtigt går op for mig, at det her var den sidste kamp. Jeg havde bare håbet, at jeg kunne slutte af med en guldmedalje, fortalte Kirkeløkke kort efter søndagens finale.

Og selvom Kirkeløkke efter sommerferien kan se frem til at spille med internationale profiler som Andy Schmid, Jerry Tollbring og danske Mads Mensah, kommer den 25-årige bagspiller til at savne barndomsklubben i Gudme.

- Det er rigtig mærkeligt. Jeg har spillet i klubben i 13 år. Så det er meget underligt, men det skulle jo ske på et tidspunkt, siger han.

GOG tabte finalen med 38-32. Det var første gang siden 2010, at en DM-finaleserien endte i en tredje kamp.