Håndbold

Topscorer så Aalborg vinde DM-guld fra sidelinjen: - Det var virkelig svært

Ómar Ingi Magnússon var ikke med i de tre DM-finaler på grund af en hovedskade. Han ærgrer sig over, at han ikke kunne hjælpe sit hold.

169 mål med 140 målgivende afleveringer.

22-årige Ómar Ingi Magnússon har spillet en stor rolle i Aalborg Håndbolds offensiv i løbet af sæsonen, men da de skulle brugere deres topscorer mest i de tre DM-finaler, var han tvunget til at se til fra sidelinjen grundet en mindre hjernerystelse, som han pådrog sig i semifinalen.

Islændingen ærgrer sig over, at han aldrig kom til at spille en rolle.

- Det var selvfølgelig svært for mig. Det var virkelig svært, hvis jeg skal være ærlig. Men jeg sagde til trænerne, at hvis vi bare vinder, er det ligemeget, hvem der spiller, siger han til TV 2 SPORT.

- Jeg har det bedre, synes jeg. Jeg har lidt problemer, hvis jeg bevæger mig for meget, men jeg skal bare tage det stille og roligt og håbe på, at det bliver bedre snart. Jeg er virkelig glad og stolt over holdet. Den måde, de spiller på, var utrolig. Det var selvfølgelig lidt anderledes, end det var inde på banen.

Var du tæt på at spille?

- Nej, det var jeg ikke. Jeg tror, at jeg kommer til at tage det roligt, og så vi se, hvordan det går.

Jesper Nøddesbo og Klaus Thomsen tackler Omar Ingi Magnusson, der går fra banen med en flænge i hovedet. Klaus Thomsen får direkte rødt kort. Video: Louise Lind

Ligaens bedste i denne sæson

Men selvom Ómar Ingi Magnússon ikke var med i den tredje og afgørende DM-finale, formåede Aalborg alligevel at besejre GOG med 38-32.

TV 2 SPORTs håndboldekspert Claus Møller Jakobsen erkender efter kampen, at han troede, at Aalborg ville få store problemer, da det kom frem, at islændingen ikke var med.

- Jeg troede, at Aalborg ville få det rigtig svært, da jeg hørte, at han var ude. Han har været en af de bedste i denne sæson, siger Claus Møller Jakobsen.

Han mener dog ikke selv, at han har været den bedste.

- Jeg synes, at Lasse Møller er bedre. Han har det hele, og det ser nemt ud for ham. Det er ikke noget problem at lave mål for ham. Det er lidt sværere for mig, men det var mit hold, der vandt det hele, siger Ómar Ingi Magnússon.

DM-guldet var Aalborgs fjerde i klubbens levetid.