Håndbold

København sælger målmand til europæisk storklub

København Håndbold siger farvel til Emily Stang Sando efter blot en enkelt sæson. Sando har fået en mulighed, hun ikke kan sige nej til.

Emily Stang Sando har gjort det så godt i København Håndbold, at den montenegrinske storklub Buducnost har købt hende fri af sin kontrakt.

Sando forlader dermed København efter kun én sæson. Hendes kontrakt med hovedstadsklubben talte ellers tre år.

- Jeg er meget taknemlig for, at klubben giver mig lov til at rejse. Det er flot, at København Håndbold sætter mig og mit ønske foran dem, det er stort. Jeg har haft et rigtigt godt år i København, siger Emily Stang Sando til klubbens hjemmeside.

Sando følte sig tilovers i Odense, inden hun skiftede til København inden den netop overståede sæson. I alt nåede Emily Stand Sando at spille 46 kampe for København Håndbold, herunder to Champions League-opgør mod sin kommende klub.

  • Buducnost – København: 29-27
  • København – Buducnost: 31-20

- Emily er en fantastisk pige og en dygtig målvogter, som vi har været glade for at have i klubben det sidste år, og som vi gerne ville have beholdt. Da denne henvendelse fra vores Champions League-modstandere fra Buducnost kom, ville vi ikke stå i vejen for et skifte, hvor hun også i den kommende sæson skal spille Champions League og kan få et håndboldeventyr i Østeuropa, og vi kunne finde en passende godtgørelse for at lade hende gå, siger København Håndbolds administrerende direktør Janni Møller Thomsen ligeledes til klubbens hjemmeside.

Sandos sidste kamp for København var den tredje bronzekamp mod sine tidligere holdkammerater for Odense. Den dyst tabte København med 27-24.