Håndbold

TTH Holstebro sikrer sig målfarlig ligaprofil

SønderjyskE-topscorer Aaron Mensing skifter i 2020 til TTH Holstebro på en treårig aftale.

En talentfuld og målfarlig bagspiller skifter til næste sommer SønderjyskE ud med TTH Holstebro.

Det drejer sig om 21-årige Aaron Mensing, der i denne sæson var en del af ’Årets hold’ i grundspillet. Det meddeler TTH Holstebro i en pressemeddelelse.

- Jeg ser meget frem til at skulle starte et nyt kapitel i Holstebro, og skiftet er et ryk op i min karriere. Jeg tror, TTH Holstebro er det rette match for mig til, at jeg kan fortsætte den udvikling, jeg er i gang med. Klubben har vist, at den har tillid til unge spillere, og derfor tror jeg på, at jeg kan rykke mit niveau, siger Aaron Mensing.

Venstrebacken skifter først til den vestjyske klub til næste sommer, og SønderjyskE er nok glade for, at de har fornøjelsen af den 21-åriges evner i den kommende sæson. Bagspilleren har nemlig været topscorer for sønderjyderne de seneste to sæsoner.

Derfor ser TTH-direktør John Mikkelsen frem til sommeren 2020, hvor Mensings kontrakt udløber, og han derfor kan tørne ud for ligakonkurrenterne.

- Først og fremmest er vi stolte af, at vi igen kan præsentere en tilgang af en ligaprofil. Aaron har allerede nu vist, trods sin unge alder, at han indeholder masser af kvalitet – både som målfarlig afslutter, spilfordeler og forsvarsspiller, siger TTH-direktøren.

Aaron Mensing scorede 143 mål i 26 kampe i grundspillet, inden hans sæson sluttede i april, da han rev en sene over i sin lillefinger. De mange mål gav ham en femteplads på topscorerlisten i grundspillet.

TTH Holstebro har sikret sig en treårig aftale med bagspilleren.