Håndbold

Mestertrænere hyldes af kollegaerne

Stefan Madsen og Jesper Jensen har fået et skulderklap af deres trænerkollegaer for henholdsvis første og anden gang.

Danmarksmestrene Jesper Jensen og Stefan Madsen har fået en ekstra merit ud af anstrengelserne i den forgangne sæson.

Ud over DM-titlerne med Esbjerg og Aalborg er de to trænere blevet kåret som sæsonens bedste.

  • Jesper Jensen er årets træner i dameligaen for andet år i træk
  • Stefan Madsen er årets træner i herreligaen for første gang

Det er trænerkollegaerne i håndboldligaen, 1. division samt sportschefen i Dansk Håndbold Forbund og landstrænerne på henholdsvis dame- og herresiden, der har deltaget i afstemningen.

Derfor er de to stemmeslugere ekstra glade for prisen, der for Jesper Jensens vedkommende var en glædelig overraskelse både i 2018 og 2019.

- Især i år er der sindssygt mange, der har gjort det godt. På hvert vores niveau har vi gjort det rigtig godt, og der er mange trænere, der har fået rigtig meget ud af deres trupper.

- Men jeg er da enormt glad. Det er helt vildt fedt, især fordi det kommer fra egne rækker. Det er jo en blåstempling af både det faglige og det personlige, men selvfølgelig også af holdet, siger Jesper Jensen til TV 2 SPORT.

For Stefan Madsen er det derimod første gang, han modtager prisen, der er en kulminationen på den gylden debutsæson som cheftræner i Aalborg Håndbold.

- Jeg er selvfølgelig beæret, glad og stolt over, at man mener, mit arbejder fortjener sådan en hæder. Ikke mindst fordi det er mine kollegaer, der har peget på mig. Det er altid rart, når nogen synes, man gør et godt stykke arbejde.

- Men jeg vil også gerne sige, at håndbold også er en holdidræt uden for banen. Hele staben har haft kæmpe betydning for, at vi er nået så langt, som vi er, siger Stefan Madsen til TV 2 SPORT.

Pudsigt nok har de to trænere arbejdet sammen, da Jesper Jensen var cheftræner i Aalborg Håndbold, mens Stefan Madsen var assistent.