Håndbold

BSV henter islandsk kollega til Nøddesbo og Knudsen

Bjerringbro-Silkeborg har skrevet kontrakt med en stregspiller, så truppen er komplet på den position.

Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen har fået sig en kollega på BSV-stregen.

I næste sæson skal de tidligere, danske landsholdsspillere danne trio med islandske Thrainn Orri Jonsson. Det skriver BSV i en pressemeddelelse, hvor det oplyses, at kontrakten løber i et år.

- Jeg tror og håber, at klubben kan hjælpe mig til at blive en endnu bedre spiller, end jeg er nu – både i forsvaret og i angrebet. Jeg kommer til at spille sammen med to meget dygtige spillere, som kan hjælpe mig, siger Jonsson i pressemeddelelsen.

Den 25-årige stregspiller, der fylder 26 år midt i juli, har senest spille i norske Elverum. Jonsson var med til at vinde mesterskabet i den forgangne sæson, hvor det også blev til spilletid i Champions League.

- Vores nye holdkammerat kommer med en masse energi og engagement, og det glæder vi os til at byde velkommen, siger BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen og tilføjer:

- Erfaringen har vist os, hvor vigtigt det er, at vi har tre dygtige stregspillere til at dele opgaverne både i den ene og den anden ende – især når vi spiller mere end 50 kampe på en sæson.

Tidligere i juni skrev BSV også kontrakt med Mads Kjeldgaard Andersen fra Mors-Thy. Han skifter dog først til klubben i sommeren 2020.