Håndbold

Aarhus-profil opereret - ude på ubestemt tid

Aarhus United-spilleren Sofie Flader havde i sidste sæson problemer med skulderen, og derfor har hun nu været igennem en operation, som forløb godt.

Ligaklubben Aarhus United må forberede sig på en sæsonstart uden profilen Sofie Flader.

Bagspilleren meldes ude på ubestemt tid, efter hun er blevet opereret i sin ene skulder. Det skriver klubben i et opslag på Facebook.

- Sofie Flader har igennem sæsonen haft problemer med sin ene skulder, og derfor gennemgik hun torsdag en kikkertoperation. Meldingen fra lægerne er heldigvis, at operationen gik godt og forløb uden komplikationer, skriver Aarhus United.

- Selvom operationen forløb, som den skulle, er meldingen dog at Aarhus United må undvære sin forsvarskromtap Sofie Flader på ubestemt tid, skriver klubben videre.

Sofie Flader har fredag lagt et billede op på sin Instagram-profil, hvor hun skriver, at "humøret er knap så højt", og at hun nu må væbne sig med tålmodighed.

Udover at have spillet en vigtig rolle i forsvaret bidrog Sofie Flader i sidste sæson med 55 mål fordelt på 128 afslutninger.

Aarhus United imponerede stort i den seneste sæson, hvor de blev nummer seks i grundspillet og dermed sikrede sig en plads i slutspilllet.

Her vandt de to kampe og havde med en sejr i deres næstsidste kamp over Herning-Ikast kvalificeret sig til en historisk semifinale. En kamp, som de dog tabte.

Den kommende sæson begynder for Aarhus' vedkommende den 31. august, hvor de møder Horsens.