Håndbold

Succesrig TTH-træner stopper

Patrick Westerholm stopper som cheftræner for TTH Holstebros herrehold efter denne sæson.

Den kommende håndboldsæson bliver Patrick Westerholms sidste i spidsen for TTH Holstebro.

Efter fire sæsoner i klubben har finnen meddelt ledelsen, at han stopper i sommeren 2020, når hans kontrakt udløber.

- Tiden er til, at der kommer en ny og svinger taktstokken i Danmarks fedeste arena. Jeg har haft fire fantastiske år, og forhåbentlig har jeg en fuld sæson endnu, hvor vi slutter af med medaljer, siger Westerholm til TV 2 SPORT.

I har købt rigtig spændende ind til den her sæson. Hvorfor stopper du nu?

- Engang i mellem trænger man til nye udfordringer. Det er sådan, at jeg er meget krævende i forhold til mine omgivelser – hvordan jeg vil have tingene. Man kan sagtens komme i nogle små, kærlige konflikter, og der tænker jeg lidt, at vi skal stoppe, mens legen er god.

Flotte resultater

Patrick Westerholm kom til TTH Holstebro i 2015. Året efter spillede han klubben frem til DM-finalen, og i 2018 var han med til at vinde både pokalturneringen og Super Cuppen.

- Patrick har sat nogle tydelige og flotte spor i klubhistorien gennem de seneste fire år, og han bliver svær at erstatte. Han har været den træner, som samlet har skabt de bedste resultater med en DM-sølvmedalje, klubbens første Champions League deltagelse, et pokalmesterskab og senest en deltagelse i EHF Finals, siger TTH-direktør John Mikkelsen i pressemeddelelsen.

Tidligere i år forlængede TTH Holstebro kontrakterne md assistenttræner Claus Uhrenholt og målmandstræner Michael Bruun. Det er planen, at de to fortsætter i klubben, når Westerholm stopper.

Finske Westerholm har tilbragt det meste af sit liv i Danmark. Som spiller har han tørnet ud for KIF Kolding, Skjern og Midtjylland. Som træner har han stået i spidsen for både kvinde- og herrehold. Ud over ansættelser som spillende assistenttræner i Midtjylland og assistent i Team Esbjerg, har han været cheftræner for SønderjyskEs damer og Midtjyllands herrer, inden han kom til TTH.