Håndbold

Viborg sælger Ann Grete Nørgaard

Den tidligere landsholdsfløj Ann Grete Nørgaard forlader Viborg og rejser til Rumænien for at spille for Ramnicu Valcea.

Hun har spillet VM-, EM- og OL-turneringerne, men én ting skal den snart 36-årige Ann Grete Nørgaard nu til at prøve for første gang i en lang og flot håndboldkarriere.

Hun skal prøve sig selv af i en udenlandsk klub.

Tidligere tirsdag erfarede TV 2 SPORT, at 'AG' rejser til Rumænien for at underskrive en aftale med mesterholdet Ramnicu Valcea. Den aftale er faldet på plads, og allerede inden afrejsen har Viborg HK offentliggjort salget af Ann Grete Nørgaard.

- Viborg HK vil altid være mit hjem og her, jeg vender tilbage til. Den her chance er bare så stor. Jeg har mange gode år i mig endnu, men jeg kan ikke være sikker på, at der kommer flere chancer som denne, så da den her dukkede op, kunne jeg godt mærke, at jeg var nødt til at forfølge det, og det er bare fedt, at det lykkedes, fortæller Ann Grete Nørgaard til klubbens hjemmeside.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har forhandlingerne mellem Viborg HK og Ramnicu Valcea stået på i flere dage.

Ramnicu Valcea skal i den kommende sæson spille Champions League og har i forvejen hentet serbiske Kristina Liscevic i Team Esbjerg i sommerpausen.

Den nye håndboldsæson i Danmark begynder den 27. august med den traditionsrige Super Cup - mødet mellem sidste sæsons mestre fra Team Esbjerg og pokalvinderne Nykøbing-Falster.