Håndbold

TTH Holstebro indkalder til pressemøde - henter træner hos ligarivaler

Mors-Thy-træner Søren Hansen vender tilbage til klubben, hvor han tidligere selv har været spiller og assistenttræner.

Dagen efter TTH Holstebro-træner Patrick Westerholm har offentliggjort sin afsked efter den kommende sæson, er klubben nu klar til at præsentere hans efterfølger.

TTH Holstebro har indkaldt til pressemøde torsdag klokken 17.30 på hjemmebanen Gråkjær Arena, hvor klubben vil fortælle "nyt på trænerfronten for klubbens ligaherrer".

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger henter TTH Holstebro en gammel kending i klubben hjem som afløser for Patrick Westerholm. Det drejer sig om den nuværende Mors-Thy-træner, der har en lang fortid i netop TTH Holstebro.

Inden Søren Hansen i 2017 blev udnævnt til cheftræner i Mors-Thy Håndbold, var han i tre år assistent i netop TTH Holstebro - og inden da i mange år aktiv på banen.

Sidste sommer forlængede Søren Hansen sin kontrakt med Mors-Thy til sommeren 2021, men ifølge TV 2 SPORT's oplysninger indeholder den en klausul, der gør, at han kan sige ja til jobbet i Holstebro, hvor han også i forvejen bor.

Hverken de to klubber eller Søren Hansen selv har ønsket at kommentere TV 2 SPORT's oplysninger.

Den nuværende TTH-træner Patrick Westerholm meddelte tirsdag, at han stopper efter den kommende sæson, når hans kontrakt udløber.

- Tiden er til, at der kommer en ny og svinger taktstokken i Danmarks fedeste arena. Jeg har haft fire fantastiske år, og forhåbentlig har jeg en fuld sæson endnu, hvor vi slutter af med medaljer, siger Westerholm til TV 2 SPORT.

Den nye håndboldsæson på TV 2 SPORT begynder den 27. august med den traditionsrige Super Cup, som bliver et opgør mellem Aalborg og GOG.