Håndbold

Danske talenter skal spille om VM-bronze

Danmark vandt kvartfinalen over Spanien (billedet), men tabte lørdagens semifinale til Tyskland. TV 2 SPORT

Danmarks U19-håndbolddrenge tabte til Tyskland i VM-semifinalen.

Et stærkt tysk hold stod i vejen for Danmark i lørdagens semifinale ved U19-VM. De danske håndboldtalenter tabte 31-23 efter en tysk pauseføring på 13-9.

- Desværre. DK ikke i nærheden af at true GER (Tyskland, red.), der helt fortjent tjekkede ind i VM-finalen, skriver TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard på Twitter.

Derfor skal danskerne spille bronzekamp søndag eftermiddag, og her venter Portugal, som tabte sin semifinale til Egypten med 41-36.

Danske angrebsproblemer

Ifølge det internationale håndboldforbunds (IHF) hjemmeside vandt forsvaret kampen for Tyskland. Flere danske skud blev blokeret, og danskerne kunne ikke finde de nødvendige løsninger i angrebsspillet.

Med et kvarter igen var Tyskland foran 24-16, men danskerne gav på ingen måde op og spillede resten af semifinalen lige op med tyskerne.

- Tyskland har virkelig udviklet sig gennem den her turnering. Klart bedre end Danmark i dag, skriver den danske landsholdsspiller Morten Olsen på Twitter.

Ny verdensmester

Danmarks bronzekamp mod Portugal fløjtes op klokken 15.30. Det er anden gang, et dansk U19-landshold på drengesiden kan vinde VM-bronze.

Tyskland og Egyptens drengetalenter kæmper om at blive U19-verdensmester for første gang. Ingen af nationerne har tidligere stået i en U19-VM-finale.