Håndbold

Mia Rej tilbage efter næsten et års pause: - Har været ganske forfærdeligt

Det er næsten et år siden, at København Håndbolds Mia Rej rev sit korsbånd over. Nu er hun endelig tilbage på banen.

322 dage. Næsten et helt år.

Så lang tid var København Håndbolds Mia Rej ude med et overrevet korsbånd, før hun endelig fik comeback i weekendens test-turnering Naturens Rige Cup.

- Det var dejligt. Det havde jeg gået og ventet på i en lang tid, Det var dejligt at få 'debuten' overstået, så er man ligesom i gang igen, siger Mia Rej til TV 2 SPORT.

- Det har været ganske forfærdeligt. Det har været hårdt. Det, man elsker at lave, kan man ikke lave. Og du er lige pludselig meget hurtigt ikke en del af gruppen mere. Der bliver bare taget en ret stor del af én væk, uden man selv har valgt det. Og det er ikke specielt sjovt. På den måde er det dejligt at være tilbage.

Lige nu handler det om få rusten banket af. For der er en del rust, når man har siddet ude i næsten et år.

- Der kommer nok til at gå nogle måneder, før det er helt væk. Der mangler lige nogle timers træning i hallen. Jeg synes egentlig, fysikken er fin nok, men det er jo timing og alt det inde på banen, som jeg ligesom mangler et år af.

Tænker ikke på landsholdet

Dengang for næsten et år siden var det i den danske landsholdstrøje, at den 29-årige bagspiller løb ind i den voldsomme skade. Men det betyder ikke, at Mia Rej nu har indstillet sigtet på at vende tilbage blandt Klavs Bruun Jørgensens udvalgte.

- Lige nu har jeg ikke nogle tanker om landsholdet. Jeg håber, jeg hurtigst muligt kan komme tilbage på mit gamle niveau og præstere for København. Det er mit fokus lige nu.

- Og så må vi se, om det på sigt er godt nok til, at Klavs (Bruun Jørgensen, dansk landstræner, red) vil have mig med igen. Men lige nu har jeg slet ikke nogle tanker om landsholdet.