Håndbold

Skanderborg forlænger med profil

Bagspilleren har forlænget sin kontrakt med Skanderborg Håndbold, så den nu løber frem til sommeren 2023.

Morten Balling, der er en af Skanderborgs helt store ligaprofiler, har sat sin underskrift på en ny kontrakt med den østjyske klub.

Den løber nu til sommeren 2023, og bagspilleren glæder sig over forlængelsen.

- Jeg er glad for, at vi er kommet på plads med fremtiden, efter vi har haft nogle gode samtaler. Jeg syntes, at jeg i Skanderborg Håndbold har fået hele pakken, som passer bedst for mig, siger Morten Balling til holdets hjemmeside.

- Familien er faldet fantastisk til i byen, og vi har købt et dejligt hus tæt på Fælleden, som vi er rigtig glade for. Ved siden af håndbolden har jeg fået et job som sælger, som jeg er rigtigt glad for. Kombinationen af job og håndbold har jeg fundet ud af passer mig bedst.

Fået en rolle tilbage

Morten Balling kom til Skanderborg Håndbold fra Skjern Håndbold for to sæsoner siden, og klubben skriver, at han fra dag 1 har været en stor profil for de grønblusede.

Bagspilleren forklarer selv, at grunden til det er, at han har fundet sig til rette i klubben, og at sammenholdet er godt.

- På håndboldbanen har jeg også fået den rolle tilbage, som jeg ønsker mig, og resultaterne er jo gået fint det seneste år. Vi har en fantastisk trup både på og ikke mindst udenfor banen, og jeg håber, at vi kan beholde stammen i årene fremover. Nu har jeg i hvert fald vist vejen for mine holdkammerater, så må vi se, om flere følger efter i løbet af sæsonen, siger han.

Morten Balling scorede 103 mål for Skanderborg i sidste sæson.