Herrernes hÄndboldliga skifter navn

Efter en hel sĂŠson uden sponsor har Divisionsforeningen nu landet en aftale med Primo Tours.

Det skabte ĂŠrgrelse hos Divisionsforeningens direktĂžr, Thomas Christensen, da bettingfirmaet 888 trak sig som sponsor fĂžr sidste sĂŠson.

Han forsikrede dog, at de allerede pÄ det tidspunkt var pÄ jagt efter en ny sponsor for herrernes hÄndboldliga. Alligevel skulle der gÄ en hel sÊson uden sponsor, fÞr der nu er underskrevet en aftale med Primo Tours.

Dermed kommer Danmarks bedste hÄndboldliga for herrer i denne sÊson til at hedde Primo Tours Ligaen.

- Vi er meget tilfredse med, at Primo Tours indtrÊder som samarbejdspartner til Herre HÄndbold Ligaen. Primo Tours er en god kending af dansk klubhÄndbold, da virksomheden for fÄ Är siden var involveret i Dameligaen.

- Her oplevede vi en meget engageret, aktiv og synlig partner, og jeg er sikker pÄ, at de mange gode relationer og erfaringer fra dengang kan viderefÞres i herre-regi, siger Divisionsforeningens direktÞr, Thomas Christensen.

Aftalen gÊlder altsÄ forelÞbig for en enkelt sÊson.

Inden firmaet 888 i forrige sÊson nÄede to Är som sponsor for ligaen, var det tv-udbyderen Boxer, der - ogsÄ i to Är - var sponsor for ligaen.

Den danske dameliga hedder fortsat HTH Ligaen.