Håndbold

Esbjerg-playmaker ude resten af sæsonen

Team Esbjergs Annette Jensen overrev det forreste korsbånd i sit venstre knæ under fredagens træning og er ude resten af sæsonen.

Team Esbjerg må undvære en vigtig spiller resten af sæsonen.

Playmakeren Annette Jensen kom nemlig til skade midt under fredagens træning i Esbjerg. Jensen skulle skulle lave en velkendt bevægelse, et fransk kryds med en finte, men så blev knæet vredet indad.

Efter uheldet blev hun kørt til undersøgelse og fik senere stillet en diagnose. Hun har overrevet det forreste korsbånd og har beskadiget et indvendigt ledbånd i venstre knæ. Når hævelsen har fortaget sig, og Annette Jensen kan strække benet tilstrækkeligt, skal hun opereres. Det vil formentlig blive om tre uger.

- Det er naturligvis mega surt at gå glip af især Champions League, og det bliver et langt, hårdt år at komme igennem. Men jeg skal nok komme tilbage, siger Annette Jensen til Esbjergs hjemmeside.

- Nu skal jeg slappe af for at blive klar til operationen, og derefter må jeg sætte mig små mål i genoptræningen. Jeg har aldrig været alvorligt skadet før og har i min karriere forsøgt at opmuntre flere holdkammerater, der har været i samme situation. Nu ramte det mig selv. Jeg vil forsøge at komme i hallen, være en del af holdet og bidrage med, hvad jeg kan.

Den 27-årige playmaker kom til Team Esbjerg i sommeren 2018 og var i den første sæson med til at blive dansk mester og dermed kvalificere holdet til EHF Champions League.

Hun var i juli til træningssamling med landsholdet, men alle drømme om VM og senere OL i Japan er nu langtidsparkeret.