Farvel til sommer? Tyske klubber bejler til dansk landsholdsfløj

Landsholdsfløjen Johan Hansen synes tabt for dansk håndbold. Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er flere tyske klubber i spil.

Et godt rĂĄd til den inkarnerede hĂĄndboldfan: Nyd de danske landsholdsspillere, mens de stadig kan ses i de danske haller.

For før eller siden forlader de næsten alle den danske liga - og den næste kan meget vel blive højrefløjen Johan Hansen, der fik slutrunde-debut for Danmark til VM i januar.

25-årige Hansen har godt nok officielt kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg (BSH) til sommeren 2021, men aftalen indeholder ifølge TV 2 SPORT's oplysninger en klausul, der giver Johan Hansen mulighed for at smutte efter denne sæson. .

Derfor er der uden for banen lige nu et spil uden harpiks og hårde tacklinger i gang om landsholdsfløjens fremtid.

Ingen aftale er underskrevet endnu, men ifølge flere kilder både i Danmark og udlandet, som TV 2 SPORT har talt med, er de tyske klubber THW Kiel og Hannover-Burgdorf i spil som mulig kommende arbejdsgiver for BSH-fløjen, der med 193 mål var den femtemestscorende spiller i herreligaen i sidste sæson.

Johan Hansen erkender da ogsĂĄ, at udlandet lokker.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg drømmer om at komme til udlandet på et tidspunkt. Det tror jeg, at de fleste spillere gør. Men jeg har ingen kommentarer til min fremtid lige nu, siger landsholdsfløjen til TV 2 SPORT.

Johan Hansen var en af kun fire spillere fra den danske liga, der var i aktion for Danmark, da VM-guldet blev vundet i januar. I alt havde landstræner Nikolaj Jacobsen 18 mand i brug under slutrunden.

BSH-fløjen er noteret for 25 A-landskampe siden sin landsholdsdebut mod Litauen i en VM-kvalifikationskamp i juni 2015.

Det er ikke lykkedes at fĂĄ en kommentar fra BSH-ledelsen til Johan Hansens fremtid.