Håndbold

SønderjyskE prygler pointløse KIF Kolding

KIF Kolding er uden sejr efter tre ligakampe. Mandag fik holdet store klø af SønderjyskE.

Den falmede håndboldmastodont KIF Kolding overlevede med nød og næppe i ligaen i sidste sæson. Men meget tyder på, at holdet også i denne sæson skal rode rundt i den tunge ende af tabellen.

Mandag aften var holdet på besøg hos SønderjyskE, som uden større besvær udspillede holdet fra Kolding og vandt med hele 36-23.

Dermed har KIF Kolding tabt sæsonens tre første kampe i ligaen og er uden point sammen med Nordsjælland Håndbold i bunden.

SønderjyskE har vundet to af de første tre kampe.

På intet tidspunkt i kampen var gæsterne foran, og allerede fra 7-6 begyndte sønderjyderne at åbne et hul på måltavlen.

Holdet trak fra til 12-7, og den afstand formåede KIF Kolding aldrig at gøre alvorligt indhug i.

Gæsternes forsvar var hullet som en si, og SønderjyskE scorede mål efter behag før pausen.

Skarpheden i angrebet kom aldrig

15 mål af KIF Kolding i de første 30 minutter er ganske hæderligt, men når man lukker 20 mål ind i den anden ende, hjælper det ikke ret meget.

Defensiven blev en smule bedre i starten af anden halvleg. Der blev tacklet hårdere, og målvogter Rickard Frisk fik bedre betingelser for at byde ind med redninger.

SønderjyskEs målmand spillede sin rolle på banen, da SønderjyskE besejrede KIF Kolding. Video: Malthe Henriksen

Til gengæld var skarpheden i angrebet blevet i omklædningsrummet, og derfor trak SønderjyskE yderligere fra. Og det defensive panser faldt også langsomt fra hinanden igen.

Efter godt 47 minutters spil var føringen fordoblet ved stillingen 29-19, og SønderjyskE cruisede storsejren i land mod et sløjt KIF Kolding-mandskab.