Håndbold

Topklubber jagter skuffet målmager, der vil løsrives fra sin kontrakt

Flere danske storklubber har indledt jagten på Nikolaj Læsø fra Århus Håndbold.

Den 22-årige bagspiller Nikolaj Læsø er ikke tilfreds i Århus Håndbold.

Derfor fortalte han til TV 2 SPORT inden torsdagens opgør mod Aalborg Håndbold, at han vil væk fra klubben hurtigst muligt.

Og det har vakt interessere i de konkurrerende ligaklubber. Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har flere danske topklubber nu sat jagten ind på Læsøs underskrift.

Både Skjern, Aalborg og GOG er meget interesserede i at tilknytte Nikolaj Læsø. Ligeledes er der også udvist interesse fra et hold i den tyske liga.

Århus lovede ting, de ikke har opfyldt

Nikolaj Læsø forklarede torsdag, at der er flere årsager til, at han gerne vil væk.

- Jeg synes, at setuppet omkring klubben ikke har været det, som jeg var blevet lovet, da jeg forlængede kontrakten. Jeg havde fået at vide, at vi var på vej opad, og jeg tror, at det er tydeligt udadtil, at det ikke sådan helt, det der sker lige nu, sagde han til TV 2 SPORT.

Er du skuffet over Århus Håndbold?

- Ja, det er jeg. Helt vildt endda. Jeg blev lovet nogle ting, som jeg egentlig havde regnet med, ville blive opfyldt. Men det er ikke sket, og det er egentlig den store årsag til, at jeg ønsker at komme videre, siger Nikolaj Læsø.

Har sat prisskilt på Læsø

22-årige Nikolaj Læsø ville ikke åbne mere op for, hvilke ting der ikke lever op til hans forventninger.

Men det ville Erik Veje Rasmussen derimod gerne, der også fortæller, at der er sat en pris på bagspilleren.

- Klubben siger: Du må gerne tage af sted, fordi det er jo ikke slavehandel. Men så skal din næste klub betale en sum penge for så at løse dig af din kontrakt to år før udløb. Det er det, som Læsø referer til, som han synes er urimeligt, lyder det fra Erik Veje Rasmussen.

- Læsø er skuffet, fair nok. Læsø skifter klub, fair nok. Men Læsø må lære at leve med, at så koster det noget. Vi er nødt til at sætte et prisskilt på, så vi kan få en anden spiller i stedet for.

TV 2 SPORT erfarer, at beløbet for at købe Læsø fri ligger på omkring 400.000 kroner.