Storhold bekræfter interesse i dansk landsholdsspiller

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har Johan Hansen en klausul i sin kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg, der tillader ham at skifte før kontraktudløb.

For en uges tid siden kunne TV 2 SPORT fortælle, at interessen for den danske landsholdsfløj Johan Hansen er stor i Tyskland.

Blandt bejlerne til Bjerringbro-Silkeborg-spilleren var storklubben THW Kiel og Hannover-Burgdorf.

Nu bekræfter THW Kiel, at klubbens øjne er rettet mod Bjerringbro-Silkeborgs topscorer.

- Han er blandt de spillere, hvis udvikling vi har fulgt i lang tid. Skandinaviske spillere er altid veltrænede teknisk. Men han er ikke det eneste navn, vi holder øje med, siger THW Kiels direktør, Viktor Szilagyi, til Kieler Nachrichten.

Johan Hansen har kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg frem til 2021, men ifølge TV 2 SPORTs oplysninger indeholder kontrakten en klausul, der tillader ham at forlade klubben til sommer.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg drømmer om at komme til udlandet på et tidspunkt. Det tror jeg, at de fleste spillere gør. Men jeg har ingen kommentarer til min fremtid lige nu, sagde landsholdsfløjen til TV 2 SPORT i sidste uge.

Fløj har kontraktudløb

På højrefløjspositionen råder Kiel over en af verdens bedste, svenske Nicklas Ekberg, samt Ole Rahmel. Sidstnævnte forlængede i december sin kontrakt frem til sommeren 2020.

- Vi taler altid først med de spillere, vi har på kontrakt. Snakken med Ole har endnu ikke fundet sted, siger Szilagyi.

Johan Hansen blev nummer 5 på topscorerlisten i sidste sæson med 193 mål. I denne sæson har han scoret 20 mål i 3 kampe.

Han var med på det danske landshold, der i januar blev verdensmester. Det er blevet til i alt 25 landskampe i rødt og hvidt med 47 scoringer til følge.

THW Kiel er den mest vindende klub i tysk håndbold med 20 Bundesliga-titler. Fra 2005 til 2015 vandt klubben 10 ud af 11 mesterskaber, men siden da er pokalen ikke blevet løftet i den nordtyske by.

I ovenstĂĄende periode vandt klubben ogsĂĄ Champions League tre gange.

Johan Hansens landsholdskollegaer Magnus og Niklas Landin spiller begge i klubben.

I indeværende sæson har Kiel vundet tre af de første fire kampe og ligger på sjettepladsen. I sidste uge blev det til en vigtig hjemmesejr i lokalderbyet mod Flensburg-Handewitt.