Håndbold

Langtidsskadet BSH-profil skal opereres i ryggen

Stefan Hundstrup har været ude med en diskusprolaps i mere end et halvt år og skal nu igennem en operation.

Bjerringbro-Silkeborg måtte i en stor del af sidste sæson undvære fløjspilleren Stefan Hundstrup, og det samme har vist sig at være tilfældet i denne, hvor han endnu ikke har været på banen.

En drilsk diskusprolaps har givet Stefan Hundstrup så mange problemer, at han nu har valgt at blive opereret.

- Rent fysisk har jeg det ikke særligt godt. De sidste par måneder har været tunge at komme igennem, og derfor er vi også kommet dertil, hvor jeg skal opereres, siger Stefan Hundstrup til TV 2 SPORT.

- Det er tungt at komme op om morgenen. Det er hårdt at bukke sig ned efter ting, og det er begrænset, hvad man kan lave af træning, så det har ikke været specielt fedt.

Den lange periode uden spilletid har sat tankerne i gang hos den 33-årige BSH-spiller. Et karrierestop har kortvarigt været oppe at vende, men Stefan Hundstrup har hurtigt fejet den mulighed væk.

- Der er ikke nogen garanti for, at den her operation virker, så jeg skal da ærligt indrømme, at jeg er nervøs. Men tanken om, at jeg ikke skulle komme tilbage igen, er parkeret, og jeg fokuserer på, at jeg skal spille. Så må jeg tage det andet bagefter.

- Det er super hårdt. Det værste er overstået, men det har været svært. Jeg er et bedre sted nu og er bare positiv omkring hele situationen, siger Stefan Hundstrup.

Bjerringbro-Silkeborg - uden Stefan Hundstrup i truppen - spillede mandag uafgjort 29-29 med TTH Holstebro i herrernes håndboldliga.

Resultatet betyder, at Bjerringbro-Silkeborg indtager fjerdepladsen i ligaen, hvor der er spillet fire kampe.

I næste kamp møder Bjerringbro-Silkeborg Fredericia på udebane.