Håndbold

TTH-topscorer kan være på vej væk - forhandler med tysk klub

Tyske Leipzig forhandler med TTH-fløjen Magnus Bramming, der kan blive genforenet med Patrick Wiesmach til sommer.

211 gange i den danske liga og 100 gange i Europa sendte Magnus Bramming i sidste sæson bolden i nettet for TTH Holstebro, hvilket gjorde ham til den næstmest scorende spiller i Danmark og topscorer i EHF Cuppen.

Men til sommer kan det være slut med mål fra Brammings hånd i Holstebro.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er den 28-årige venstrefløj i tæt dialog med den tyske bundesliga-klub SC DHfk Leipzig, der aktuelt ligger nummer syv i Bundesligaen seks kampe inde i den nye sæson.

Ender den tætte dialog også med et klubskifte, vil Magnus Bramming blive genforenet med sin tidligere fløjkollega Patrick Wiesmach, der huserede på højre fløj i TTH Holstebro fra 2012 til 2016.

- Jeg ved godt, at der er interesse for Magnus fra udlandet, for allerede i sidste sæson fik vi nogle henvendelser på ham, uden at det blev til noget dengang, siger TTH-direktør John Mikkelsen, der ikke vil svare konkret på, om han kender til interessen fra Leipzig.

Magnus Bramming kom til TTH Holstebro i 2012 fra Nordsjælland Håndbold og har kontrakt i det vestjyske til sommeren 2021. Han har gennem årene udviklet sig til en markant profil i klubben og er så populær i Holstebro, at klubben har lanceret Magnus Brammings helt egen tøjserie - som den eneste spiller i klubbens historie.

Har Magnus Bramming en klausul i sin kontrakt, så han skal skifte klub til sommer for et allerede fastlagt beløb?

- Det har jeg ingen kommentarer til. Den enkelte spillers kontraktforhold er ikke noget, som jeg kommer til at snakke om i pressen, siger John Mikkelsen.

Magnus Bramming har heller ikke ønsket at kommentere TV 2 SPORTs oplysninger om dialogen med Leipzig.

Han er noteret for 6 A-landskampe for Danmark og scorede seks mål i sin seneste landskamp, som var en EM-kvalifikationskamp mod Færøerne tilbage i juni måned.