Håndbold

Mikkel Hansen ramt af hjernerystelse

(arkiv) Mikkel Hansen med en forbinding på hovedet under OL i Rio.  DAMIR SAGOLJ / Scanpix Denmark

Den danske landsholdsstjerne Mikkel Hansen har ikke været i truppen de seneste kampe for sin klub, efter han er blevet ramt af en hjernerystelse.

Onsdag aften vandt den franske storklub Paris Saint-Germain (PSG) sin fjerde kamp ud af fire mulige, da de på hjemmebane slog de Toulouse med 34-28 og holdt fast i førstepladsen alene.

Endnu engang var det dog uden Mikkel Hansen i truppen. Den danske landsholdsstjerne døjer med en hjernerystelse. Det bekræfter klubben over for TV 2 SPORT, efter Mikkel Hansen ikke har været på holdkortet de seneste tre PSG-kampe.

- Mikkel har ikke været i stand til at spille de sidste tre kampe, efter han blev ramt af en hjernerystelse til træning i sidste uge. Han har set en specialist, og klubbens lægestab følger nøje udviklingen dag for dag, oplyser klubbens pressemand til TV 2 SPORT.

Han slår samtidig fast, at klubben ikke vil tage nogen unødvendig risiko, før Mikkel Hansen er kommet sig helt.

Ingen Hansen på holdkortet i tre kampe

Mikkel Hansen var senest på banen for sin klub i ligakampen mod Nantes den 11. september, hvor han scorede ni mål og var en afgørende faktor i sejren på 32-29.

Tre dage senere var han på holdkortet til Champions League-kampen mod Zagreb, men han kom aldrig på banen.

En uge efter kampen mod Nantes spillede PSG på udebane mod Chartres, og her var Mikkel Hansen end ikke på holdkortet. Det samme var tilfældet i den efterfølgende Champions League-kamp mod Pick Szeged og altså senest onsdag aften mod Toulouse.

Paris Saint-Germain er blevet franske mestre de seneste fem sæsoner, mens de stadig har til gode at vinde Champions League.