Håndbold

Ligaens topscorer fortsætter hos København Håndbold

Mia Rej har forlænget sin kontrakt med København Håndbold TV 2 SPORT

Mia Rej har forlænget sin kontrakt med København Håndbold, så den nu løber frem til 2022.

51 mål i 6 kampe.

29-årige Mia Rej har haft en imponerende start på denne sæson for København Håndbold, og de 51 scoringer giver hende lige nu førstepladsen på topscorerlisten i HTH Ligaen.

I fremtiden vil københavnerne også have glæde af bagspilleren. Hun har nemlig forlænget sin kontrakt med to år, så den nu løber til 2022.

- Jeg er beæret over, at klubben efter to korsbåndsskader stadig ser potentiale i mig. Klubben og jeg har stadig ambitioner om på sigt at vinde medaljer til klubben, og derfor har jeg valgt at blive, siger Mia Rej til TV 2 SPORT.

Cheftræner: Det betyder rigtig meget

Forlængelsen glæder naturligvis også København Håndbolds cheftræner, Claus Mogensen, der ser frem til at arbejde sammen med Rej i de kommende år.

- Det er vi naturligvis rigtig, rigtig glade for. Hun har vist sig fra starten af sæsonen at være den mest dominerende spiller i ligaen. Det betyder rigtig meget for os, at vi har forlænget med hende, siger Claus Mogensen.

Op til sæsonen 2014/15 skiftede Mia Rej til København Håndbold fra svenske H65 Höör, hvor hun blev kåret til 'Most Effective Player' i Sverige i sæsonen 2012/13, og i 2013/14 var med til at vinde EHF Challenge Cup.

Mia Rej fik sin debut for A-landsholdet i 2016, efter hun tidligere har optrådt på samtlige ungdomslandshold.