Håndbold

Møllgaards mål redder Aalborg mod undertippede gæster

Lemvig-Thyborøn gjorde det svært for Aalborg, der måtte slide hårdt for en spinkel 28-27-sejr på hjemmebane.

Aalborg Håndbold går fra sejr til sejr i Champions League, men i den hjemlige liga havde mesterholdet store problemer med upåagtede Lemvig-Thyborøn fredag aften.

På en scoring af Henrik Møllgaard et halvt minut før tid sikrede aalborgenserne sig dog en hårdt tilkæmpet sejr på 28-27 over ligarivalerne længere nede ad Limfjorden.

Dermed skaber Aalborg igen luft til forfølgerne i tabellen, hvor holdet har 11 point efter seks kampe. Det er to mere end Ribe-Esbjerg på andenpladsen.

Lemvig-Thyborøn havde kun samlet tre point i sine første fem kampe, men formåede alligevel at presse danmarksmestrene til det yderste på en af landets sværeste udebaner.

Det stod 15-14 til Aalborg ved pausen, og i anden halvleg kom gæsterne endnu bedre med.

Da Rasmus Porup ni minutter før tid bragte Lemvig foran 25-23, begyndte det at dufte af en choksejr til cheftræner Anders Thomsen og hans tropper.

Aalborg fik dog kæmpet sig tilbage, og de to hold fulgtes ad helt til kampens slutsekunder.

Aalborg-træner Stefan Madsen kaldte til timeout ved stillingen 27-27, og derefter kunne Møllgaard score det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet.

De undertippede gæster havde stadig tid til at snuppe et højst overraskende point, men Mark Nikolajsen misbrugte kampens sidste chance.