Håndbold

KIF Kolding stadig uden sejr: - Vi spiller som et førstedivisionshold

Sæsonstarten i herrernes håndboldliga har været katastrofal for KIF Kolding, der kun har hentet et point i sæsonens seks første kampe.

Lørdag blev den skuffende sæsonstart endnu værre for Kolding, da de på hjemmebane blev overmatchet af oprykkerholdet fra Fredericia.

Kolding var aldrig i nærheden af sejren og endte med at tabe kampen 26-34.

Chris Jørgensen, der lørdag gjorde comeback på håndboldbanen efter en lang hjernerystelse, er langt fra tilfreds med Koldings præstation. Han har svært ved at sætte ord på, hvad der gik galt.

- Det er rigtig svært at pege på én ting. Man kunne stort set pege på hele paletten i dag, der var forkert. Der er virkelig mange ting, der ikke går vores vej i dag.

- Jeg ved ikke, hvad vi spiller som lige nu. Det er måske et førstedivisionshold. Så jeg tror, vi skal have fokus på os selv og alle de ting, som vi skal gøre bedre og anderledes. For der er rigeligt at tage af, siger Chris Jørgensen til TV 2 SPORT efter kampen.

Den dårlige start betyder, at Kolding-mandskabet befinder sig på en sidsteplads i rækken.

Bekymrende sæsonstart

Udover lørdagens nederlag til Fredericia har Kolding også tabt til Århus, Skanderborg, Sønderjyske og TTH Holstebro samt spillet uafgjort mod Lemvig-Thyborøn.

De har med andre ord ikke mødt ’toppen af poppen’ i håndboldligaen. Og netop det faktum bekymrer TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard.

- I forhold til det kampprogram de har haft med blandt andet Lemvig-Thyborøn og Fredericia på hjemmebane, så er det for mig en bekymrende sæsonstart.

Selvom sæsonstarten og specielt kampen mod Fredericia har været langt under niveau, så er Bent Nyegaard dog ikke klar til at erklære krise og afskrive holdet for resten af sæsonen.

- Jeg vil ikke male fanden på væggen, men det var en præstation langt, langt under niveau. Og jeg er sikker på, at det bekymrer Ulf Sivertsson (KIF Koldings træner), at de på hjemmebane mod oprykkerne fra Fredericia reelt set bliver kørt fuldstændig ud af egen bane og ikke er i nærheden af sejren.

Bent Nyegaard forklarer samtidig, at det, der især er bekymrende, er antallet af mål, som Kolding-mandskabet lukker ind. Fredericia, Århus, TTH Holstebro, Skanderborg og Sønderjyske har scoret henholdsvis 34, 35, 38, 31 og 36 mål mod Kolding i denne sæson.

Kolding får mulighed for at revanchere sig næste søndag, hvor de møder Mors-Thy.