Håndbold

TTH stopper samarbejdet med Peter Balling

Den tidligere landsholdsspiller Peter Balling er i gang med sin sidste sæson i TTH. Sammen med Kasper Kildelund stopper han i klubben til sommer.

Peter Balling er færdig i TTH Holstebro efter denne sæson. Klubben har besluttet ikke at forlænge den tidligere landsholdsspillers kontrakt, der udløber 1. juli.

- Jeg står og skal videre på et initiativ fra klubben, og det betyder at jeg nu skal ud og undersøge mine muligheder for, hvad fremtiden skal indeholde, siger Peter Balling i en pressemeddelelse.

Balling kæmper for spilletid

TTH Holstebro råder i denne sæson over tre bagspillere, der kaster med venstrehånd. Derfor må Peter Balling kæmpe om spilletiden med hollandske Kay Smits og Nikolaj Enderleit.

Højrebacken, der repræsenterede Danmark ved EM i Kroatien i 2018, er i gang med sin sjette sæson i TTH Holstebro.

- Jeg har fået en masse ansvar som anfører, og det har gjort årene ekstra lærerige under Patrick Westerholm. Han er blandt andet en af grundene til, at jeg er blevet så længe i klubben, så jeg håber på, at vi kan vinde noget sammen i vores sidste år i TTH Holstebro, siger Peter Balling.

Den nuværende TTH -træner offentliggjorde kort inde i denne sæson, at han stopper i klubben til sommer.

Kildelund stopper også

Også Kasper Kildelund forlader TTH. Højrefløjen har selv besluttet, at hans kontrakt ikke skal forlænges.

- Jeg føler at det er blevet tid til at komme videre og prøve noget andet for at jeg fortsat kan udvikle mig, siger Kildelund, der endnu ikke har fået sin fremtid på plads.

Kasper Kildelund kom til TTH Holstebro for fire år siden. Inden da spillede han i barndomsklubben GOG.