Håndbold

Skanderborg-spiller har fået positiv besked efter skrækskade

Christina Haahr er sluppet for brud, efter hendes knæskal gik af led to steder i kampen mod Odense Håndbold.

Advarsel: Voldsomme billeder i videoen over artiklen.

Skanderborg Håndbold frygtede det værste, da Christina Haarhr skreg af smerte kort inde i mandagens ligakamp mod Odense Håndbold.

Knæskallen sad på siden af benet, og alt imens kiggede både med- og modspillere forfærdet på den unge playmaker, der vred sig i smerte på halgulvet.

Skanderborg-træner Jeppe Vestergaard kan dog meddele, at der i første omgang er godt nyt til den uheldige Christina Haarhr.

- Hun blev røntgenfotograferet mandag aften, fordi de frygtede et brud i den slags skader, men der var ikke noget brud, siger Jeppe Vestergaard til TV 2 SPORT

- Nu afventer vi, at hævelsen falder en smule, så hun kan MR-scannes, og vi kan få klarhed over, om hun har nogle korsbånd og ledbånd, der er beskadiget.

'Hun er frygtelig ked af det'

Christina Haahr blev efter uheldet kørt med ambulance til Odense Universitetshospital, men kunne allerede i aftes tage hjem fra sygehuset.

Timerne efter skaden indtraf har været hårde ved den 21-årige playmaker, fortæller hendes træner.

- Hun er frygtelig ked af det og frygtelig bange for, at det er noget alvorligt. Det tror jeg, alle udøvere på det niveau er. Hun har ikke sovet meget i nat, og det har selvfølgelig været en hård nat, forklarer Skanderborg-træneren, der talte med sin spiller tirsdag morgen.

Senere i denne uge skal Christina Haahr gennem en MR-scannig, der skal fastslå skadens omfang.

Kampen mod Odense Håndbold endte med et nederlag på 31-26 til Skanderborg. Østjyderne indtager 13.-pladsen i håndboldligaen efter de første syv kampe.