Håndbold

Talentfuld fløj dropper ud af kontrakt og skifter til ligarivaler

Christian Jensen med TTH-trøjen, som han skal spille i næste sæson. TTH Holstebro

TTH Holstebro har sikret sig højrefløjen Christian Jensen, der til sommer skifter fra Sønderjyske til den vestjyske klub på en treårig aftale.

Tirsdag morgen meddelte SønderjyskE, at den talentfulde fløjspiller Christian Jensen stopper i klubben et år før tid. Han har valgt at gøre brug af en klausul, så han kan komme ud af kontrakten for at skifte til en anden klub.

Få timer senere kan ligarivalerne fra TTH Holstebro så meddele, at de fra sommeren 2020 har indgået en treårig aftale med 23-årige Christian Jensen.

- Efter tre gode år i SønderjyskE føler jeg mig klar til at tage skridtet videre i min karriere. Jeg ser skiftet til TTH Holstebro som et step op for min udvikling. Timingen er den rette lige nu med min alder og de målsætninger, som både jeg og TTH Holstebro har, udtaler Jensen i en pressemeddelelse.

Christian Jensen har ligaerfaring fra en periode hos Aalborg Håndbold og sin nuværende klub, SønderjyskE, hvor han er i gang med tredje sæson.

- Christian er en meget stabil højre fløj med en del erfaring fra ligaen, trods hans unge alder. Han er en teknisk dygtig spiller med et godt blik for spillet, og så er han god i forsvaret. Christian har haft en rigtig god udvikling i SønderjyskE, og den udvikling håber vi at kunne bygge videre på her i Holstebro, siger TTH's assistenttræner, Claus Uhrenholt.

Igennem ungdomsårene var fløjspilleren repræsenteret på diverse U-landshold, hvor han blandt andet har vundet EM-bronze med U18-landsholdet samt henholdsvis VM-guld og -sølv med U19- og U21-landsholdet.

Med 22 scoringer i den nuværende sæson er han SønderjyskEs næstmest scorende spiller. Han er kun overgået af Aaron Mensing, der i øvrigt også skifter til TTH Holstebro fra sommeren 2020.