Håndbold

Simon Hald forlænger med Flensburg trods interesse fra 'adskillige klubber'

Simon Hald har lagt yderligere to år på sin kontrakt med den tyske håndboldgigant, Flensburg-Handewitt, så aftalen nu løber frem til sommeren 2023.

I mere end god tid har håndboldspilleren Simon Hald Jensen fået styr på karrieren frem til sommeren 2023.

Trods interesse fra andre klubber har den danske landsholdsstreg valgt at forlænge sin kontrakt med den tyske håndboldklub Flensburg-Handewitt, som han skiftede til på en treårig aftale i sommeren 2018.

Det skriver de dobbelte tyske mestre på sin hjemmeside onsdag.

Adskillige klubber var interesserede i ham

Dierk Schmäschke, Flensburg-Handewitt-direktør

- Jeg har det godt i Flensborg, ikke mindst på grund af den tætte afstand til mit hjemland. Jeg er glad for at spille foran det talstærke publikum i den atmosfærefyldte Flens-Arena, og jeg glæder mig til at spille sammen med dette hold i mange år fremover og vinde titler, siger Simon Hald i pressemeddelelsen.

- En vigtig byggesten

Flensburg-Handewitt-cheftræner Maik Machulla er glad for, at en længerevarende aftale med danskeren er faldet på plads.

- En spiller som Simon er utrolig vigtig for at overleve mod andre topholds høje fysiske tilstedeværelse. Han er stadig ung, men har allerede en masse international erfaring. Han er en vigtig byggesten for fremtiden og udviklingen af dette store hold, siger Maik Machulla.

- Simon er en vigtig hjørnesten i vores forsvar og har en utrolig fysik. Adskillige klubber var interesserede i ham. Vi er derfor meget glade for, at han på et tidligt tidspunkt har besluttet sig for at forlænge, lyder det fra Flensburg-Handewitt-direktør Dierk Schmäschke.

25-årige Simon Hald kom til Flensburg-Handewitt fra Aalborg Håndbold. Den 203 centimeter høje stregspiller har foreløbig spillet 61 kampe for den nordtyske klub og scoret 71 mål.

I Flensburg-Handewitt er Hald blandt andet holdkammerat med landsholdskollegaerne Lasse Svan Hansen og Anders Zachariassen, som han begge vandt VM-guld med i januar.

Næste sæson får han også selskab af den nuværende GOG-profil Lasse Møller.