Håndbold

Både rødt og blåt kort i dramatisk jysk brag

Skanderborg hentede sæsonens tredje sejr, da SønderjyskE i Primo Tours Ligaen blev besejret med fem mål.

Håndboldherrerne fra Skanderborg fik rejst sig efter to nederlag i træk, da holdet torsdag på udebane slog Sønderjyske ganske overbevisende.

Opgøret i Primo Tours Ligaen blev vundet med 32-27, imens der både var rødt til både ude- og hjemmehold. Frederik Børm fik udover sit røde kort også et blå kort lige inden pausen.

Med sejren nåede Skanderborg op på syv point for sæsonens første syv runder. Sønderjyske blev på otte point efter en sæsonindledning, der har budt på tre nederlag i de syv kampe. Sejren var fortjent, og Skanderborg kom da også farende fra kampens indledning og bragte sig foran 4-1.

Efter et kvarter var der kontakt med 6-8, da Kristian Bonefeld fik rødt kort hos gæsterne for alt for voldsom opdækning.

Foran 9-8 tog Skanderborg en timeout, og derefter øgede gæsterne føringen til 14-9.

To scoringer i træk af Mathias Bitsch betød, at gæsterne fem minutter før pausen var foran 16-10.

Kampens anden røde kort - og blåt

Kort inden pausen kom kampens andet røde kort, da hjemmeholdets Frederik Børm sendte en albue i hovedet på Cornelius Kragh. Dommerne takserede det først til rødt og derefter til blåt.

Det betyder, at en disciplinærinstans efterfølgende skal vurdere, om der skal tildeles karantæne ud over, at spillerens karantæne fra den igangværende kamp.

I pausen forklarede Cornelius Kragh, at han blev sur, da han fik albuen i hovedet.

- Jeg oplever det som om, at der er blevet fløjet, og så får jeg en albue i hovedet bagefter. Det er det, jeg bliver sur over. Jeg skal ikke vurdere, om jeg skal have en to minutter, eller om der er rødt kort på Børm, men det er sådan, jeg oplever det, siger han til TV 2 SPORT.

Det hele endte med pausestillingen 19-12 til Skanderborg, og med et kvarter igen havde hjemmeholdet hentet lidt ind og var bagud 21-26.

Opgaven virkede dog umulig nede med syv mål og med ti minutter igen, og Sønderjyske kom aldrig tæt på sejren.

Inden kampen meddelte Sønderjyske, at klubben har forlænget kontrakten med stregspiller Frederik Ladefoged, så den løber frem til sommeren 2021.

Skanderborg hentede sæsonens tredje sejr, da Sønderjyske i Primo Tours Ligaen blev besejret med fem mål. Video: TV 2 SPORT