Håndbold

KIF Koldings direktør siger op efter otte måneder

Traditionsklubben KIF Kolding skal have ny direktør, efter Christian Phillip torsdag sagde op efter mindre end et års ansættelse.

KIF Kolding har været gennem en turbulent tid de seneste år, hvor økonomisk krise, konkursbegæring, skiftende ledelser og nedrykningskampe har været en del af hverdagen.

Nu skal klubben igen på jagt efter en direktør.

Den nuværende mand i stolen, Christian Phillip, der har været ansat i otte måneder, har meddelt, at han stopper i klubben til foråret.

- Christian Phillip har som direktør i den traditionsrige håndboldklub været med til at skabe et nyt fundament for klubben, og han ser nu frem til nye udfordringer, skriver KIF Kolding i en pressemeddelelse.

Phillip blev ansat på en af årets første dage. Dengang glædede klubben sig over at have fundet den mand, 'klubben ser som en langsigtet løsning for den traditionsrige klub'.

Sådan blev det ikke.

- Jeg glæder mig over at kunne overlevere et sundere KIF Kolding til min efterfølger, og jeg håber, at genopbygningen kan fortsætte, både økonomisk og sportsligt, siger Christian Phillip.

- Jeg ønsker Ulf (Sivertsson, træner, red.) og spillerne alt det bedste, og jeg vil også gerne takke mine kolleger og frivillige omkring klubben for en flot indsats.

KIF Kolding har spillet i ligaen siden 1984 og vundet 14 mesterskaber, men klubben ligger lige nu sidst i Primor Tours Ligaen. Koldingenserne har kun skrabet et enkelt point til sig i denne sæson.