Håndbold

SønderjyskE-streg fik blåt kort: - Jeg er ked af, jeg ramte ham i hovedet

Frederik Børm fik blåt kort i kampen mod Skanderborg, da han ramte Cornelius Kragh i hovedet med sin albue, og det er han ked af.

Skanderborgs Cornelius Kragh fik et ordentligt slag til ansigtet med kort tid tilbage af første halvleg i kampen mod SønderjyskE.

Cornelius Kragh så en mulighed for at presse Frederik Børm fra SønderjyskE og forsøgte at lave frikast. Da stregspilleren prøvede at rive sig fri, ramte hans albue i hovedet på Cornelius Kragh.

Sidstnævnte blev udvist i to minutter, imens Frederik Børm både fik et rødt og et blåt kort. SønderjyskE-spilleren er ked af, at han ramte Kragh i hovedet.

- Jeg får bolden og vil prøve at komme rundt. Jeg har ikke set, at Corner (Cornelius, red.) kommer ind ved min venstre arm. Jeg rammer ham i hovedet, det er der ingen tvivl om. Men det er monsteruheldigt, siger Frederik Børm til TV 2 SPORT.

- Vi går ikke efter at skade hinanden, og jeg prøver ikke på at ramme ham i hovedet med vilje. Det er uheldigt, at jeg rammer ham, og det er jeg også ked af bagefter. Det sker i en infight og med stregspillere.

Er det fair, at du får et rødt kort og efterfølgende et blåt kort?

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til. Der må være nogle mennesker, der kigger på det og er klogere end det, vi er. Så må de jo tage en vurdering.

Det blå kort betyder nu, at disciplinærinstansen skal vurdere, om der skal tildeles karantæne til Børm.

Jeg synes ikke, at det skal være et rødt kort – og bestemt ikke et blåt kor

Daniel Svensson, håndboldekspert TV 2 SPORT

Kragh vil ikke vurdere det blå kort

Cornelius Kragh forklarer situationen ved, at Børm fik bolden, og at Kragh var så tæt på, at det var en god mulighed for at lukke ham ned. Han prøvede efterfølgende at give slip, da der blev fløjtet, og så fik han albuen i hovedet.

Er du enig i, at der bliver givet blåt kort?

- Det er lidt svært at sige. Hvis mine holdkammerater havde fået blåt kort, havde jeg nok været irriteret over det. Jeg skal jo ikke sige, at jeg ikke selv skulle komme i samme situation. Jeg kan godt forstå, at man bliver irriteret, når man er stregspiller, når folk bare klynger omkring en og holder fast.

TV 2 SPORTs håndboldkekspert Daniel Svensson er dog sikker i sin sag. Han mener hverken, at der er rødt eller blåt kort i situationen.

- Jeg mener ikke, der er rødt kort. Jo flere gange, jeg ser den, jo mere bliver jeg styrket i det, jeg ser. Der er to mand, der holder Frederik Børm, og når han vrister sig fri, ryger albuen tilfældigvis op i ansigtet, siger Svensson.

- Det kan godt ses som en direkte albue, men det er det ikke. Jeg synes ikke, at det skal være et rødt kort – og bestemt ikke et blåt kort.

Frederik Børm var ikke den eneste, der fik rødt kort i kampen. Kristian Bonefeld fra Skanderborg så ligeledes rødt i starten af kampen for en alt for voldsom opdækning, vurderede dommerne.

Kampen sluttede med en Skanderborg-sejr på 32-27.

Skanderborg hentede sæsonens tredje sejr, da Sønderjyske i Primo Tours Ligaen blev besejret med fem mål. Video: TV 2 SPORT