Håndbold

Aalborg forlænger med førstevalg i målet

Aalborg Håndbolds målmand Mikael Aggefors har forlænget sin kontrakt. Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Mikael Aggefors har forlænget sin kontrakt med Aalborg Håndbold frem til 2023.

Mikael Aggefors har siden sin ankomst i 2016 været en særdeles sikker sidste skanse for Aalborg Håndbold.

Det fortsætter nogle år endnu.

Evnerne hos den 34-årige svenske målmand får de danske mestre nemlig glæde af frem til 2023, efter de to parter er blevet enige om at forlænge samarbejdet.

- Vi er yderst tilfredse med, at Mikael Aggefors fortsætter med at være en del af Aalborg Håndbold. Det giver os en tryghed, at vi også de næste sæsoner har en spiller af hans kaliber på en så vigtig position, siger direktør Jan Larsen til klubbens hjemmeside.

Allerede i sin første sæson i det nordjyske var Mikael Aggefors med til at vinde Aalborg Håndbolds tredje mesterskab i historien.

I foråret sikrede den svenske keeper sig så sin anden DM-titel med nordjyderne, og det var ikke nogen svær beslutning for Aggefors at sætte sin signatur på en forlængelse af kontrakten med de forsvarende danske mestre.

- Jeg glæder mig over muligheden for at fortsætte i Aalborg Håndbold. Jeg har det rigtig godt i klubben, og jeg nyder hver gang, jeg løber på banen, siger Mikael Aggefors ligeledes til Aalborg Håndbolds hjemmeside.

- Udenfor banen trives min familie også på bedste vis, og på alle parametre er det derfor et naturligt valg at blive i Aalborg.

Mikael Aggefors har i løbet af sine tre sæsoner i Aalborg Håndbold fået næsten 150 kampe på CV'et.