Håndbold

Blåt kort for albue koster to kampes karantæne

SønderjyskE-spilleren Frederik Børm kommer til at sidde uden for indtil november.

SønderjyskEs håndboldherrer havde store problemer i torsdagens kamp mod Skanderborg, og det blev ikke bedre, da Frederik Børm kort før pausen blev sendt i bad.

I en nærkamp mod to Skanderborg-spillere svingede Børm sin albue op i hovedet på Cornelius Kragh, der gik i gulvet.

Dommerduoen så hændelsen igennem på video og takserede det til blåt kort, og derfor er sagen blevet behandlet i Dansk Håndbold Forbunds disciplinærinstans.

Her har man tildelt Frederik Børm to kampes karantæne. Det fortæller SønderjyskEs cheftræner, Kasper Christensen, til TV 2 SPORT.

Ekspert uenig i kendelse

Sønderjyderne tabte kampen med 32-27 og må nu undvære Børm i kampene mod GOG og Lemvig. Børm kommer først på banen igen den 9. november, hvor SønderjyskE møder TTH.

- Jeg rammer ham i hovedet, det er der ingen tvivl om. Men det er monsteruheldigt, sagde Frederik Børm efter kampen, men havde ingen kommentarer til, hvorvidt han var enig i det blå kort eller ej.

Det havde TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson derimod.

- Jeg mener ikke, der er rødt kort. Jo flere gange, jeg ser den, jo mere bliver jeg styrket i det, jeg ser. Der er to mand, der holder Frederik Børm, og når han vrister sig fri, ryger albuen tilfældigvis op i ansigtet, siger Svensson.

- Det kan godt ses som en direkte albue, men det er det ikke. Jeg synes ikke, at det skal være et rødt kort - og bestemt ikke et blåt kort.